Πολύωρο θρίλερ στην Νέα Υόρκη: Άνδρας απειλούσε να πέσει από ουρανοξύστη – Η δραματική αστυνομική επιχείρηση

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούσαν όσοι είχαν συγκεντρωθεί έξω από ουρανοξύστη στην Νέα Υόρκη τη δραματική διάσωση ενός άνδρα που απειλούσε να πέσει από τον 31ο όροφο.

Το θρίλερ έληξε έπειτα από 8 ώρες όταν ένας αστυνομικός κατέβηκε με σχοινί από τον 32ο όροφο και μπήκε στον χώρο όπου βρισκόταν ο Ίαν Μίτσελ.

Σύμφωνα με την New York Post, ο Μίτσελ απειλούσε να αυτοκτονήσει έπειτα από ένταλμα που εξέδωσε εις βάρος του το FBI για οικονομικό έγκλημα.

Μια ομάδα αστυνομικών και διαπραγματευτών από το Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Υόρκης και το FBI βρίσκονταν έξω από το διαμέρισμα του Μίτσελ προσπαθώντας να τον πείσουν να μην κάνει πράξη την απειλή του.

Η επιχείρηση έληξε με την παρέμβαση του αστυνομικού από τον 32ο όροφο και στη συνέχεια ο Μίτσελ οδηγήθηκε σε ασθενοφόρο και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για ψυχιατρική εξέταση.

Ο Μίτσελ έχει προϊστορία σε απάτες καθώς το 2019 είχε κατηγορηθεί ότι παρουσιαζόταν ως μέλος μιας πλούσιας οικογένειας από την Τζαμάικα προκειμένου να πείσει ανυποψίαστους επενδυτές να του δώσουν χρήματα για ένα ψεύτικο, όπως αποδείχθηκε, hedge fund.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ