Ναύπλιο: Χάος στη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του δημάρχου για τα περιττώματα στην αυλή αντιπάλου του

Άναψαν τα αίματα στα δικαστήρια του Ναυπλίου, όπου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχει καταθέσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ορφανός έναντι του δημάρχου Ναυπλιέων, Δημήτρη Κωστούρου, σχετικά με την εναπόθεση σκουπιδιών και περιττωμάτων ζώων έξω από το σπίτι του.

Όπως αναφέρει το argolida24.gr η αίθουσα και οι διάδρομοι του δικαστηρίου είχαν γεμίσει με υποψήφιους της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» του κ. Ορφανού.

Ο κ. Ορφανός, ο οποίος παρίστατο μαζί με τους συνηγόρους (τρεις τον αριθμό) στην αίθουσα, έχασε κάποια στιγμή την ψυχραιμία του, όταν ο συνήγορος του κ. Κωστούρου, Αλέξης Κούγιας έθεσε ένα ερώτημα στον μάρτυρα, με τον κ. Ορφανό να σηκώνεται όρθιος και να φωνάζει, χτυπώντας με το χέρι του το έδρανο το οποίο βρισκόταν μπροστά του.

ΟΙ παρευρισκόμενοι άρχισαν να φωνάζουν την ώρα που διεξαγόταν η διαδικασία με τον πρόεδρο του δικαστηρίου να ζητά την διακοπή της διαδικασίας για λίγα λεπτά.

Μετά την διακοπή και με την αστυνομική παρουσία να έχει ενισχυθεί, ο πρόεδρος ζήτησε να μην υπάρχουν όρθιοι εντός της αίθουσας. Σε νέα ερώτηση του κ. Κούγια προς τον μάρτυρα του κ. Ορφανού, υποψήφιος της παράταξης «Όραμα Δημιουργίας» φώναξε έντονα από την θέση του απευθυνόμενος προς το πρόεδρο του Δικαστηρίου και προς τον ποινικολόγο.

Τότε, ο πρόεδρος ζήτησε την απομάκρυνση και των καθήμενων, με την συζήτηση να συνεχίζεται μόνο με την παρουσία των δικηγόρων και του μάρτυρα, καθώς και ισχυρής αστυνομικής δύναμης που φρουρούσε την είσοδο της αίθουσας.

Σε δηλώσεις που έκανε μετά τη διαδικασία, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για κλίμα τρομοκρατίας από πλευράς της παράταξης του κ. Ορφανού και υποστήριξε: «Αντικείμενο της δίκης ήταν να συμπεράνουμε αν από τη συμπεριφορά του κ. Κωστούρου, που συνίσταται στο ότι πέταξε ένα γλαστράκι από αυτά που αγοράζουμε στα παιδάκια, ένα πλαστικό ποτήρι του καφέ έξω από την πόρτα του κ. υποψηφίου δημάρχου, κάτι αποφάγια σκύλων και κάτι σάπια φρούτα – και αυτό έγινε 16 φορές – θα ετίθετο σε κίνδυνο η ζωή, η σωματική ακεραιότητα και η περιουσία του κ. Ορφανού. Μόνο από τον μάρτυρά του, όλο αυτό κατέρρευσε, καθώς δεν τόλμησε να πει ότι έθετε σε κίνδυνο τη ζωή και τη σωματική ακεραιότητα του υποψηφίου δημάρχου. Ήταν μια υπερβολή».

Δείτε τι δήλωσε ο εκ των συνηγόρων του κ. Ορφανού, Ευάγγελος Λαμπρόπουλος, ο οποίος είναι και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον ”Όραμα Δημιουργίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ