Ναύπλιο: Βίντεο με τον δήμαρχο να πετάει σκουπίδια στο σπίτι του πολιτικού του αντιπάλου – Τι δήλωσε ο Κούγιας

Βίντεο ντοκουμέντο έχει έρθει στη δημοσιότητα, που δείχνει τον νυν δήμαρχο Δημήτρη Κωστούρο, να πετά απορρίμματα που περιείχαν ακόμα και περιττώματα ζώων, στην εξώπορτα του αντιπάλου του και υποψηφίου δημάρχου στις αυτοδιοικητικές εκλογές, Δημήτρη Ορφανού, στο Ναύπλιο.

Στο βίντεο που παρουσιάστηκε στην εκπομπή «Live News» στο MEGA, φαίνεται το αυτοκίνητο το οποίο οδηγεί ο δήμαρχος να περνάει με ταχύτητα έξω από το σπίτι του Δημήτρη Ορφανού και από το ανοιχτό παράθυρο να πετά δυο σακούλες με σκουπίδια όπου σε κάποιες περιπτώσεις υπήρχαν ακόμα και περιττώματα.

Μάλιστα, ο ίδιος ο δήμαρχος είχε παραδεχτεί πράξη του, σε δημόσια ανάρτησή του στο Facebook: «Το τελευταίο αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα βρέθηκα αντιμέτωπος με ύβρεις και συκοφαντίες που δεν αφορούσαν το τεράστιο έργο που έχουμε επιτελέσει στο δήμο Ναυπλιέων τα τελευταία χρόνια αλλά αφορούσαν εμένα προσωπικά την τιμή μου και την υπόληψή μου. Δεν απάντησα, δεν σχολίασα δημόσια και δεν απευθύνθηκα στη δικαιοσύνη, όπως πιθανόν θα έπρεπε για τους επαγγελματίες υβριστές που διακινούν καθημερινά σκουπίδια δίχως να τους νοιάζουν οι επιπτώσεις. Δυστυχώς όμως όλη αυτή η τοξική κατάσταση κάποια στιγμή ανθρώπινα με επηρέασε αρνητικά και με οδήγησε σε μία λανθασμένη ανταποδοτική πράξη με συμβολικό χαρακτήρα , να τοποθετήσω απορρίμματα στη πόρτα εξοχικής κατοικίας ιδιοκτησίας του κυρίου Ορφανού. Ήταν λάθος πράξη, εκδήλωση θυμού και αγανάκτησης. Προχωρώ μπροστά, με τα λάθη και τις παραλείψεις μου, τώρα ακόμα πιο δυνατά!», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αλέξης Κούγιας: «Ο κ. Κωστούρος γνώριζε ότι καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας»

«Εναντίον του κ. Κωστούρου ο συνάδελφός μου (ο κ. Ορφανός ) δεν έχει καταθέσει μήνυση. Από σήμερα έχω συντάξει μία εξώδικη διαμαρτυρία του κ. Κωστούρου με μία πρόσκληση στην οποία προσκαλεί και προκαλεί τον κ. Ορφανό να υποβάλει μήνυση και να προσκομίσει στην Εισαγγελία Ναυπλίου τα βίντεο, γιατί σύμφωνα με τον κ. Κωστούρο αυτά που ισχυρίζεται ο κ. Ορφανός περί απειλητικών σημειωμάτων και περί δοχείων με βενζίνη δεν υπάρχουν» αναφέρει ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του νυν δημάρχου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον κ. Κούγια, ο κ. Ορφανός είχε προσληφθεί από τον δήμαρχο Ναυπλίου τόσο ως δικηγόρος της οικογένειας όσο και της ανεξάρτητης υπηρεσίας του δήμου που διαχειρίζεται το νερό.

«Ο κ. Ορφανός άρχισε ξαφνικά να κάνει αναρτήσεις με άκρως συκοφαντικό περιεχόμενο σε βάρος του κ. Κωστούρου, παρουσιάζοντας τον ως δωροδοκούμενο. Ο κ. Κωστούρος ενώ γνωρίζει ότι υπάρχουν κάμερες ασφαλείας στο σπίτι του κ. Ορφανού, αποφάσισε να δείξει μία προσωπική αποδοκιμασία. Ο κ. Κωστούρος πηγαίνει εκεί με το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το αυτοκίνητο του δημάρχου, ενώ γνωρίζει ότι καταγράφεται», τόνισε ο κ. Κούγιας.

«Εδώ προσπαθούν να πετύχουν κάτι πιο σοβαρό, μία γελοιοποίηση του ανθρώπου αυτού που λειτουργεί με ένα πιο αυθόρμητο τρόπο που είναι πράγματι κατακριτέος. Ο κ. Κωστούρος για να στηρίξει τον κ. Ορφανό τον είχε προσλάβει ως δικηγόρο του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ