Θρίλερ με αεροσυνοδό – Την βρήκαν νεκρή με κάλτσα στο στόμα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου

Μια αεροσυνοδός της American Airlines βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο αεροδρόμιο της Φιλαδέλφειας με μια κάλτσα στο στόμα της, δύο μέρες αφότου έπρεπε να κάνει check out.

Η 66χρονη από το Λας Βέγκας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το προσωπικό καθαριότητας στο Philadelphia Airport Marriott το βράδυ της Δευτέρας και οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της γύρω στις 22:40. Δεν υπήρχαν ενδείξεις αναγκαστικής εισόδου ή καβγά και δεν βρέθηκαν όπλα μέσα στο δωμάτιο, ανέφερε το 6ABC επικαλούμενο αστυνομικές πηγές.

Μέσα στο δωμάτιο βρέθηκαν σφραγισμένα μπουκάλια με συνταγογραφημένα χάπια και οι ερευνητές είπαν ότι η 66χρονη έπαιρνε «αρκετά φάρμακα».

Η αιτία θανάτου δεν έχει προσδιοριστεί, αλλά «υπέστη ξαφνικό θάνατο», είπε ο επικεφαλής επιθεωρητής Scott Small στο NBC10.

Η ταυτότητα της γυναίκας δεν έχει δημοσιοποιηθεί καθώς τα αποτελέσματα της νεκροψίας αναμένονται. Ο Small είπε στο πρακτορείο ότι ο θάνατος της γυναίκας θεωρείται «ύποπτος» και διερευνάται από το τμήμα ντετέκτιβ Ανθρωποκτονιών του αστυνομικού τμήματος.

Τον Ιούνιο, μια αεροσυνοδός της American Airlines πέθανε όταν κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της πτήσης σε ένα ταξίδι στο εξωτερικό πίσω στις ΗΠΑ. Η Carol Wright, η οποία εργαζόταν με την αεροπορική εταιρεία για 38 χρόνια, κατέρρευσε απροσδόκητα σε μια πτήση από τη Βενετία στη Φιλαδέλφεια σε ένα Boeing 787-8 Dreamliner, σύμφωνα με τη Mirror.

Το αεροπλάνο εξετράπη της πορείας του προς το Δουβλίνο της Ιρλανδίας, ενώ το πλήρωμα έκανε «γενναίες προσπάθειες» για να σώσει τη Ράιτ, αλλά διαπιστώθηκε ο θάνατός της σε τοπικό νοσοκομείο.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ