Μύκονος: Νιόπαντρο ζευγάρι είδε τον λογαριασμό και έπαθε σοκ – Τα στρείδια τους βγήκαν… ξινά

Ένα νιόπαντρο ζευγάρι από τον Καναδά θέλησε να απολαύσει ένα ελαφρύ γεύμα στη Μύκονο… Η Lindsay και ο Alex δεν πίστευαν στα μάτια τους μόλις είδαν τον λογαριασμό.

Είναι γνωστό ότι η Μύκονος είναι ακριβός προορισμός… Ένα ζευγάρι που βρέθηκε για μήνα του μέλιτος στο νησί των ανέμων πλήρωσε 570 δολάρια ενώ στην ουσία ήθελε ένα γρήγορο… σνακ.

Το θέμα έχει δημοσιευτεί στη New York Post και κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το ζευγάρι, που κατάγεται από το Τορόντο εξερευνούσε το νησί όταν αποφάσισε να πάει σε ένα εστιατόριο για να απολαύσει κάτι… “ελαφρύ” μαζί με ένα ποτό.

“Αμέσως μας ρώτησαν “θέλετε στρείδια;”. Ήταν πολύ υπερόπτες” αναφέρει μεταξύ άλλων η κοπέλα ενώ εξηγεί πως όντως είπαν ναι στο σερβιτόρο αναμένοντας μία κλασική μερίδα.

Στη συνέχεια η ίδια παρήγγειλε ένα κοκτέιλ ενώ ο σύζυγός της μία μπύρα. Ο σερβιτόρος τους ρώτησε εάν θέλουν και καβουροπόδαρα και αρνήθηκαν.

«Όταν τελειώσαμε τα στρείδια, προσπαθούσε να μας κάνει να έχουμε καβουροπόδαρα και ευτυχώς που δεν το κάναμε. Είπε «ξέρεις τι θα πήγαινε πολύ ωραία με αυτά τα στρείδια; Καβουροπόδαρα! Να σας φέρω;» και είπαμε όχι, θέλαμε απλώς ένα γρήγορο σνακ και ένα ποτό».

Η γυναίκα θυμήθηκε ότι ο σύζυγός της ισχυρίστηκε ότι είδε ένα μενού κατά την επιστροφή του από το μπάνιο με στρείδια που κόστιζαν 29 δολάρια, αλλά η Λίντσεϊ δεν μπορούσε να το πιστέψει.

«Είχαμε ήδη φάει τα στρείδια, οπότε σκεφτήκαμε, «Θεέ μου, τι θα πληρώσουμε σε αυτόν τον λογαριασμό;» περιέγραψε.

“Ο τύπος επέστρεψε με ένα τεράστιο καροτσάκι με επιδόρπια και λέει, “Λοιπόν, φυσικά, τρώμε κέικ σήμερα” και άρχισε να βάζει διάφορα επιδόρπια στο τραπέζι μας και είπαμε ότι δεν τα θέλαμε και άρχισε να προσβάλλεται….».

«Καθώς αρνούμασταν αυτό που προσπαθούσε να μας δώσει, γινόταν όλο και πιο απογοητευμένος» συμπλήρωσε.

Ο λογαριασμός έφτασε στον σύζυγο ο οποίος έπαθε… σοκ μόλις είδε το ποσό των 407 ευρώ. Όταν ζήτησε να μάθει πως προέκυψε αυτός ο λογαριασμός, το προσωπικό του έδειξε έναν τιμοκατάλογο στα ελληνικά.  Μάλιστα σύμφωνα με την καταγγελία, ένιωσε τρομοκρατημένος από τον τρόπο που τον αντιμετώπισαν και γι’ αυτό δέχτηκε τελικά να πληρώσει.

“Είναι τόσο τρελό να πληρώνεις τόσα για ένα σνακ” τόνισε η Lindsay υποστηρίζοντας πως το υπόλοιπο των διακοπών τους έμειναν χωρίς χρήματα και τελικά πλήρωσαν τα έξοδά τους με την πιστωτική τους κάρτα.

Το εν λόγω μαγαζί, είναι το ίδιο που έγινε πρωτοσέλιδο για τα “χρυσά” καβουροπόδαρα πριν από μερικές εβδομάδες.

Στις αρχές Ιουνίου, δύο τουρίστες από την Αμερική, οι οποίοι παρήγγειλαν να φάνε καβουροπόδαρα σε εστιατόριο στο νησί των Ανέμων και ήπιαν και δύο κοκτέιλ, πλήρωσαν το ποσό των 598,92 ευρώ. Μάλιστα στον λογαριασμό τα 78,12 ευρώ τα είχαν… υπολογίσει ως φιλοδώρημα από το κατάστημα, όπως φαίνεται και από την απόδειξη.

Μύκονος- λογαριασμός
Οι τουρίστες έχουν υποβάλει μήνυση και ισχυρίζονται ότι ο τιμοκατάλογος που τούς δόθηκε δεν είχε μέσα τις τιμές.

Η δικηγόρος είπε χαρακτηριστικά: «Η υπόθεση παραπέμπεται στην Εισαγγελία Σύρου που είναι αρμόδια για να διενεργήσει την προανάκριση. Αρχικά δεν έδωσαν κατάλογο στους πελάτες και στη συνέχεια τους έδωσαν έναν που δεν είχε τιμές. Τούς σέρβιραν το συγκεκριμένο πιάτο και δύο κοκτέιλ και ο λογαριασμός ήταν κοντά στα 600 ευρώ και εμπεριείχε και φιλοδώρημα ύψους 70 ευρώ, κάτι που απαγορεύεται από τον νόμο».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΣΚΑΙ:

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ