Η Ιωάννα Τούνη ονειρεύεται… φλατ κοιλιά και ποτά στην παραλία

Καλοκαιρινές διακοπές με φλατ κοιλιά και… ποτά ονειρεύεται η Ιωάννα Τούνη που για την ώρα είναι κλεισμένη στο σπίτι. Η γνωστή influencer αντιμετωπίζει δυσκολίες στην εγκυμοσύνη της και για τον λόγο αυτό δεν βγαίνει από το σπίτι.

Τις παλιές καλές εποχές θυμήθηκε η Ιωάννα Τούνη το βράδυ της Τρίτης. Η γνωστή influencer δημοσίευσε μία παλαιότερη φωτογραφία της στην οποία είναι με το μαγιό της και απολαμβάνει το ποτό της στην παραλία. “Εγώ κάποτε. Με πρόχειρους υπολογισμούς, πότε λέτε να πάω ξανά διακοπές, με φλατ κοιλιά, πίνοντας αλκοόλ;” έγραψε η Ιωάννα Τούνη.

 

Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικό γι’ αυτή, ωστόσο ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το μωρό της, καρπό του έρωτά της με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Από τη στιγμή που αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται στο Instagram περιστατικά από την καθημερινότητά της στο σπίτι. Μάλιστα χθες έκανε γνωστό πως έχει συχνούς εμέτους και γι’ αυτό δεν μπορεί να φάει τίποτα. Ο γιατρός της έχει συστήσει να τρώει φρυγανιές ωστόσο η ίδια, δεν μπόρεσε να αντισταθεί στο… τσουρέκι με σοκολάτα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ