Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Το βίντεο που δημοσίευσε μετά τις φήμες ότι έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη βρίσκεται στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες καθώς οι φήμες την θέλουν να έχει σχέση με τον Χρήστο Μάστορα

Οι δυο τους εθεάθησαν μαζί το Σαββατοκύριακο στη Χαλκιδική όπου διασκέδασαν σε γνωστό κλαμπ από το οποίο αναχώρησαν τα ξημερώματα για το ίδιο ξενοδοχείο. Το μοντέλο που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από το GNTM, είχε χρόνια σχέση με τον Κωνσταντίνο Κυριάκου ο οποίος είναι ο μετρ και κολλητός φίλος του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Η ίδια χθες επιβεβαίωσε τον οριστικό χωρισμό της δηλώνοντας μάλιστα έτοιμη για μια νέα σχέση στη ζωή της. Συγκεκριμένα, απαντώντας σε ερωτήσεις διαδικτυακών της φίλων στο Instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη σημείωσε:

«Νομίζω πως ποτέ δεν είμαστε έτοιμοι, μέχρι που τα φέρνει η ζωή, αλλά…. εντάξει. Έχω χωρίσει εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, δηλαδή κοντά στους 9-10 μήνες. Οπότε ναι, νομίζω είμαι έτοιμη (για μια νέα σχέση)».

Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη μαζί στη Χαλκιδική

Νέος έρωτας φαίνεται πως μόλις γεννήθηκε στη σόουμπιζ. Όλα δείχνουν πως ο Χρήστος Μάστορας έχει σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη από το GNTM.

Το εντυπωσιακό μοντέλο γοήτευσε τον τραγουδιστή του συγκροτήματος “Μέλισσες”, όπως αποκαλύφθηκε μέσα από το γνωστό προφίλ στο Instagram “Soula Glamorous”. Συγκεκριμένα, οι “πράκτορες” της Soulas τους έκαναν ‘τσακωτούς’ σε ρομαντική απόδραση στη Χαλκιδική.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο εθεάθησαν το Σαββατοκύριακο για ποτό σε παραλιακό κλαμπ στην Καλλιθέα όπου και παρέμειναν μέχρι τα ξημερώματα, αδιαφορώντας μάλιστα για τα αδιάκριτα βλέμματα. Από το κλαμπ αποχώρησαν μαζί με κατεύθυνση το ίδιο ξενοδοχείο στην παραλία Παλιούρι.

Φωτογραφίες τους δημοσίευσε και το περιοδικό ΟΚ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ