Καταγγελία 23χρονης babysitter για 45χρονο πατέρα: «Μου κατέβασε τα εσώρουχα»

Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατήγγειλε μία 23χρονη babysitter, τον εργοδότη της, που του πρόσεχε επί δύο χρόνια τα παιδιά του, και εκείνος φέρεται να προσπάθησε να την βιάσει.

Η 23χρονη πρόσεχε τα δύο παιδάκια της οικογένειας, ηλικίας 4 και 7 ετών και περνούσε αρκετές ώρες στο σπίτι τους, χωρίς να έχει αντιληφθεί τις αρρωστημένες ορέξεις του 45χρονου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η νεαρή babysitter πήρε τα παιδιά από το σχολείο, όπως κάθε μέρα. Γύρισαν σπίτι και τους περίμενε ο πατέρας. Ο 45χρονος, στην προσπάθειά του να έρθει πιο κοντά της, της ζήτησε να μάθει για την πρόοδο των ανήλικων παιδιών του.

«Μου λέει επειδή είσαι και αθλήτρια, εδώ πάνω στον ώμο μου μπορείς να με… είμαι λίγο πιασμένος. Να τον πατήσω λίγο πάνω στον ώμο. Εντάξει του λέω. Το έκανα. Και μετά του λέω, “φεύγω”. Με πιάνει από τους ώμους με βάζει στον καναπέ. Και μου κατέβασε τα εσώρουχα μου», ανέφερε η ίδια μιλώντας στην κάμερα του Mega.

Ο χρόνος πάγωσε για την 23χρονη babysitter. Μέσα στο παιδικό δωμάτιο βρίσκονταν τα δύο ανήλικα παιδιά με τη δασκάλα που τους έκανε ιδιαίτερα μαθήματα και εκείνη μέσα στο σαλόνι του σπιτιού πήγε να πέσει θύμα βιασμού από τον 45χρονο πατέρα.

«Έκανε την κίνηση να βάλει χέρι δεν πρόλαβε πολύ γιατί τον έσπρωξα έβαλα παπούτσια κι έφυγα. Αλλά μετά με ακολουθούσε στις σκάλες για να με ζητήσει συγνώμη. Εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτηκα κάτι. Δεν ήξερα τι να κάνω. Εννοείται ότι σοκαρίστηκα, γιατί δεν περίμενα τέτοιο πράγμα να είμαι στη δουλειά και να γίνει κάτι τέτοιο. Μετά πήγα και έκανα στην αστυνομία την μήνυση κατευθείαν».

Η 23χρονη babysitter κατήγγειλε τον 45χρονο για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. Αυτό που ζητάει είναι η παραδειγματική τιμωρία του.






Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ