Μήνυση της ΣΤΑΣΥ για την επίθεση κατά ελεγκτών του Μετρό

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου θα υποβάλει η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) για τον τραυματισμό τριών ελεγκτών στο μετρό από κουκουλοφόρους το βράδυ της Δευτέρας στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΣΤΑΣY:

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι στην εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ ΑΕ) καταδικάζουν  με τον πλέον κατηγορηματικό και απερίφραστο τρόπο την αναίτια επίθεση που δέχθηκε, από ομάδα περίπου 20 θρασύδειλων κουκουλοφόρων, κλιμάκιο εργαζομένων της, το βράδυ της Δευτέρας 14 Δεκεμβρίου 2015, την ώρα που διενεργούσαν έλεγχο εισιτηρίων  στο σταθμό «Ομόνοια».

Από την επίθεση τραυματίστηκαν σοβαρά τρεις εκ των ελεγκτών της εταιρείας, οι οποίοι και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Η Διοίκηση της ΣΤΑΣΥ ΑΕ προτίθεται να υποβάλει μήνυση κατά παντός  υπευθύνου, προκειμένου να συλληφθούν και να αποδοθούν τα προβλεπόμενα από τη Δικαιοσύνη στους υπαιτίους της επίθεσης.

Θα πρέπει να επισημάνουμε, ότι οι ελεγκτές  της ΣΤΑΣΥ ΑΕ, που δέχθηκαν την επίθεση είναι εργαζόμενοι – οικογενειάρχες που ασκούν τα καθήκοντά του ελεγκτή εισιτηρίων, έναντι ενός σταθερού μισθού και δεν έχουν καμία επιπλέον αμοιβή, που να σχετίζεται με τον αριθμό των ελέγχων που διενεργούν ή τον αριθμό των προστίμων που επιβάλλουν στο δίκτυο των συγκοινωνιακών μέσων σταθερής τροχιάς.

 

Διαβάστε επίσης

Ξυλοδαρμός ελεγκτών στο σταθμό του μετρό στην Ομόνοια

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.