Μετέφερε ένα κιλό χασίς με το ΚΤΕΛ

Μετέφερε ένα κιλό χασίς με το ΚΤΕΛ

Ο 26χρονος συνελήφθη για διακίνηση, μεταφορά, καλλιέργεια, και κατοχή κάνναβης, καθώς και παράνομη οπλοκατοχή.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών για προμήθεια και διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών από τον συλληφθέντα, οι αστυνομικοί τον έθεσαν υπό επιτήρηση.

Χθες το πρωί ο 26χρονος μετέβη από το σπίτι του με αυτοκίνητο στο υπεραστικό ΚΤΕΛ Τρικάλων για να παραδώσει ένα δέμα με προορισμό την Αθήνα.

Στη συνέχεια, αφού παρέδωσε το δέμα στους υπαλλήλους, οι αστυνομικοί επενέβησαν άμεσα, διαπίστωσαν ότι το δέμα περιείχε ποσότητα κάνναβης, βάρους 1.129 γραμμαρίων και τον συνέλαβαν.

Το δέμα με την κάνναβη κατασχέθηκε, καθώς επίσης και το αυτοκίνητο, ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών ουσιών.

Στην κατοχή του 26χρονου, αλλά και σε νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στo σπίτι του, με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν: τέσσερις 4 συσκευασίες με κάνναβη, βάρους 396,5 γραμμαρίων, οκτώ καλλιεργούμενα φυτά κάνναβης, ύψους από 5 έως 15 εκατοστά, σε ισάριθμες γλάστρες, ένας αυτοσχέδιος μεταλλικός τρίφτης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά, 35 κενά σακουλάκια, μία σιδερογροθιά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ