Μεσσηνία: «Ταρακούνησα το μωρό για αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσει» είπε ο πατέρας

Προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη στον ανακριτή ζήτησαν και έλαβαν οι γονείς του τεσσάρων μηνών βρέφους από τη Μεσσηνία, που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Το μωράκι νοσηλεύεται διασωληνωμένο σε κρίσιμη κατάσταση, έπειτα από την κακοποίησή του, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες.

Οι 20χρονοι γονείς του παιδιού μετήχθησαν το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο Κυπαρισσίας. Μέχρι την απολογία της, η μητέρα αφέθηκε ελεύθερη, σύμφωνα με το tharrosnews.gr.

«Το ταρακούνησα μέχρι να ηρεμήσει»

Σύμφωνα με πληροφορίες του mega, ο πατέρας του παιδιού φέρεται να είπε:

«Εγώ είμαι υπεύθυνος για τον τραυματισμό του μωρού. Ενώ βρισκόμουν μόνος με το μωρό και αφού το είχα ταΐσει, εκείνο άρχισε να κλαίει με σπαραγμούς τουλάχιστον για ένα τέταρτο. Δεν ήξερα τι να κάνω, το σήκωσα, το έπιασα από τις μασχάλες και τα πλευρά και το ταρακούνησα όλο και γρηγορότερα και δυνατότερα για αρκετή ώρα μέχρι να ηρεμήσει».

Συνεχίζοντας ο 20χρονος πατέρας τόνισε, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πως »τότε κατάλαβα ότι το μωρό έπαθε κάτι κακό από το ταρακούνημα και έψαχνα τη γυναίκα μου στο τηλέφωνο. Δεν της είπα τι είχε συμβεί, της είπα να επιστρέψει γρήγορα σπίτι. Όταν γύρισε η γυναίκα μου, εγώ άλλαζα πάνα στο μωρό, τότε εκείνο έβγαλε μια μεγάλη τσιρίδα και έχασε τις αισθήσεις του. Προσπάθησα να το συνεφέρω και τελικά μαζί με τη γυναίκα μου πήγαμε το μωρό στο νοσοκομείο».

Τι είπε ο δικηγόρος του πατέρα

Ο συνήγορος του 20χρονου πατέρα δήλωσε ότι οι κατηγόριες που απαγγέλθηκαν στον πελάτη του αφορούν απόπειρα ανθρωποκτονίας, οπλοκατοχή από κοινού και καλλιέργεια κάνναβης για ατομική και μόνο χρήση. Ο ίδιος ο συλληφθείς αρνείται την πρώτη και την δεύτερη κατηγορία.

Η εκδοχή του πατέρα για το περιστατικό -που υποστηρίζει και η μητέρα- είναι ότι το μωρό είχε μια κρίση με έντονο κλάμα και λόγω του ότι είναι άπειρος δεν ήξερε να διαχειριστεί την κατάσταση του βρέφους και μάλλον το κακομεταχειρίστηκε προσπαθώντας να του αλλάξει θέση.

Κλείνοντας ανέφερε ότι όλοι, και κυρίως οι γονείς, εύχονται το παιδάκι να διαφύγει τον κίνδυνο και να επιστρέψει υγιές στο σπίτι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ