Μεσσηνία: Προφυλακιστέοι οι τρεις δράστες της δολοφονίας του 73χρονου – “Δεν ήταν προμελετημένο” είπε ο 39χρονος

Ενώπιον της ανακρίτριας Καλαμάτας βρέθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης, ένας 68χρονος, ο 39χρονος γιoς του και η 23χρονη νύφη του, οι οποίοι κατηγορούνται για την στυγερή δολοφονία του 73χρονου στο Τζάνε Πεταλιδίου, στη Μεσσηνία, στις 17 Φεβρουαρίου. Δύο ημέρες αργότερα, στις 19 Φεβρουαρίου, ο άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί νεκρός στο κτήμα του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα gargalianoionline.gr, μετά τις απολογίες τους στην Ανακριτή Καλαμάτας και με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα, οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι ως τη δίκη.

Ο 39χρονος ισχυρίστηκε ότι τίποτε δεν ήταν προμελετημένο, ενώ τόσο ο πατέρας του, όσο και 23χρονη νύφη του αρνήθηκαν οποιαδήποτε εμπλοκή με τη δολοφονία.

Κατηγορούνται για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και ληστεία κατά συναυτουργία.

Μεσσηνία: Το χρονικό της δολοφονίας

Όπως είχε ανακοινώσει η Αστυνομία, ο 73χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε χωράφι, φέροντας τραύματα στο κεφάλι, το μεσημέρι της 19ης Φεβρουαρίου. Σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου, οι τρεις προφυλακισμένοι μαζί με τον 73χρονο, πήγαν στο κτήμα του άτυχου άνδρα για εργασίες.

Ωστόσο, έπειτα από διαπληκτισμό που είχαν κυρίως για οικονομικές διαφορές, τον χτύπησαν πολλές φορές στο κεφάλι με “κάβουρα” και στη συνέχεια, ο 39χρονος τον στραγγάλισε, με αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος να πεθάνει.

Αφού του αφαίρεσαν κάποια γεωργικά εργαλεία, κινητά τηλέφωνα και χρήματα που είχε μαζί του ο 73χρονος, εξαφανίστηκαν.

Όπως ανακοίνωσε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, ακόμη ένας 38χρονος Έλληνας κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ