Μεσολόγγι: «Τα δανεικά τον σκότωσαν» – Νέα έκκληση από την αδελφή του 31χρονου Μπάμπη

Άκαρπες απέβησαν για 10η ημέρα οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό του 31χρονου Μπάμπη, που αγνοείται στο Μεσολόγγι. Οι έρευνες συνεχίζονται με κάθε μέσο, ενώ στη μάχη ρίχθηκαν και άλλοι εθελοντές από την Αθήνα με δύο ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους.

Πυροσβέστες, άνδρες της 6ης ΕΜΑΚ, δύτες για 10 ημέρα «σάρωσαν» την περιοχή από το παλαιό αεροδρόμιο του Μεσολογγίου μέχρι και τον κάμπο του Ευηνοχωρίου και αυτό γιατί εκεί ήταν τα τελευταία στίγματα του κινητού τηλεφώνου του Μπάμπη.

Η αγωνία των συγγενών του Μπάμπη κορυφώνεται. Η αδελφή του, εμφανίζεται πλέον πεπεισμένη ότι του έχει συμβεί κάτι κακό. «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει βλάψει τον εαυτό του. Μετά από 10 ημέρες, οι ελπίδες μας να ζει μηδενίζονται. Πιστεύω ότι τα δανεικά χρήματα ήταν που τον σκότωσαν. Δεν ξέρω αν φοβόταν κάτι και είχε μαζί την καραμπίνα», δήλωσε η αδελφή του 31χρονου στο Star.

Όπως είπε στη συνέχεια, «είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν άτομα που γνωρίζουν κάτι. Όχι απαραίτητα ότι εμπλέκονται αλλά ότι έχουν κάτι ακούσει. Και χθες κάτι άκουσα, για ένα ηχητικό ντοκουμέντο και έψαχνα όλη τη μέρα ποιος το έχει αυτό το ηχητικό. Όλα συζητιούνται εδώ. Όλα μαθαίνονται».

Η αδελφή του Μπάμπη απηύθυνε εκ νέου έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι, να μιλήσει. «Ζητάω όποιος γνωρίζει, να μιλήσει. Γιατί ποτέ δεν ξέρεις αν θα σου συμβεί και εσένα κάτι αντίστοιχο. Θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί έστω η σορός του αδελφού μου» δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

«Μίλησε» το τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη

Από το κινητό τηλέφωνο του 50χρονου κρεοπώλη έχουν ανακτηθεί δεδομένα, τα οποία φανερώνουν πως ένα 24ωρο πριν από την εξαφάνιση του Μπάμπη υπήρξε έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ των δύο ανδρών, με αφορμή τα χρήματα που είχε δανείσει ο 31χρονος στον βασικό ύποπτο της υπόθεσης και τα οποία ο αγνοούμενος τα ζητούσε πίσω.

Επιπλέον, από τα δεδομένα που ανακτήθηκαν προκύπτει πως μετά τη συνάντηση με τον Μπάμπη, ο κρεοπώλης επικοινώνησε με διάφορα άτομα, πριν του πάρουν το κινητό του οι Αρχές. Θεωρείται σημαντικό να εντοπιστούν αυτά τα πρόσωπα, καθώς μπορεί να γνωρίζουν κι άλλοι τι συνέβη στη συνάντηση του κρεοπώλη με τον 31χρονο. Πολύ σημαντικά θεωρούνται και τα ευρήματα από εφαρμογές και μέσα δικτύωσης.

Καλλιακμάνης: «Υπάρχει ένα πρόσωπο μυστήριο που μπορεί να δώσει τη λύση»

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, μιλώντας για την υπόθεση του 31χρονου, μεταξύ άλλων έκανε λόγο για «πρόσωπο μυστήριο» που μπορεί να δώσει τη λύση, πέραν του 50χρονου κρεοπώλη.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ