Μεσολόγγι: 3 συλλήψεις για ναρκωτικά – Μυστήριο με ζευγάρι που είχε επαφές με τον κρεοπώλη

Σε τρεις συλλήψεις προχώρησαν την Τρίτη (13/02) οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Μεσολογγίου, για υπόθεση ναρκωτικών. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι ανάμεσα στους τρεις συλληφθέντες φέρεται να είναι ένα ζευγάρι που σύμφωνα με την εφημερίδα “Πελοπόννησος” διατηρεί φιλική σχέση με τον κρεοπώλη, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου.

Πάντως, πληροφορίες του enikos.gr αναφέρουν ότι οι συλλήψεις δεν σχετίζονται με την υπόθεση του 31χρονου Μπάμπη και πως τα τρία εμπλεκόμενα άτομα, ήταν στο μικροσκόπιο των αρχών εδώ και πολύ καιρό.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τις συλλήψεις

Συνελήφθησαν, χθες (13/2) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, τρεις ημεδαποί (ένας άνδρας – δυο γυναίκες) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, αξιοποιώντας πληροφορίες, πραγματοποίησαν έρευνες σε δυο οικίες και αποθήκη στο Μεσολόγγι και στο Αιτωλικό, κατά τις οποίες βρήκαν και κατέσχεσαν τα εξής :

  • (165,6) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων κάνναβης,
  • (67,2) γραμμάρια κοκαίνης, σε μορφή σκόνης και βράχου,
  • (1) ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,
  • (2) τρίφτες κάνναβης και
  • (30) νάιλον συσκευασίες

Σε σωματικές έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου στους τρεις συλληφθέντες, βρήκαν στην κατοχή τους και κατέσχεσαν τέσσερα κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ.

Συνδρομή στις έρευνες των αστυνομικών και στην ανεύρεση των ναρκωτικών, παρείχε ο αστυνομικός σκύλος ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, «Sporty».

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ