Μένιος Φουρθιώτης: «Ζήτησε εγγράφως συγγνώμη» λέει ο δικηγόρος του Δημήτριου Κοκλώνη

Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης, ο οποίος είχε συλληφθεί χθες Κυριακή (3/3) στη Θεσσαλονίκη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θέρμης έξω από γνωστό ξενοδοχείο, έπειτα από μήνυση της οικογένειας του Νίκου Κοκλώνη.

Συγκεκριμένα, η μητέρα και ο πατέρας του Νίκου Κοκλώνη τον είχαν μηνύσει κατηγορώντας τον πως δημοσίευσε ως συνέντευξη μια ιδιωτική συνομιλία με τον πατέρα του Νίκου Κοκλώνη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Δημήτριου Κοκλώνη, Χρήστο Κακαρούνα, η παρεξήγηση λύθηκε με την έγγραφη συγγνώμη του παρουσιαστή προς τον πελάτη του και την παραδοχή του ατοπήματός του.

Η ανακοίνωση του Χρήστου Κακαρούνα

Σε σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε το βράδυ της Δευτέρας (4/3), ο δικηγόρος του Δημήτριου Κοκλώνη, Χρήστος Κακαρούνας, αναφέρει τα εξής:

«Τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, οδηγήθηκε ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ενώπιον του κ. Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης Πειραιά και της 6ης Τακτικής Ανακρίτριας Πειραιά για παράβαση του άρθρου 370α Π.Κ. (για Παραβίαση του απορρήτου της τηλεφωνικής επικοινωνίας και της προφορικής συνομιλίας – κακούργημα το οποίο επισύρει ποινή καθείρξεως μέχρι 10 ετών), κατόπιν μηνύσεως του κ. Δημητρίου Κοκλώνη.

Είχε προηγηθεί σύλληψη του Μένιου Φουρθιώτη στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κατά τη διαδικασία του αυτοφώρου, καθώς μαγνητοφώνησε τηλεφωνική συνομιλία του με τον Δημήτριο Κοκλώνη, πατέρα του Νικολάου Κοκλώνη, την οποία δημοσίευσε και σκόπευε να δημοσιοποιεί σε συνέχειες στα ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα που διαθέτει, χωρίς τη συναίνεση για μαγνητοσκόπηση του συνομιλητή του Δημητρίου Κοκλώνη.

Ο κ. Φουρθιώτης αναγνωρίζοντας το ατόπημά του και με τη συναίνεση του δικηγόρου του κ Κούγια , ζήτησε εγγράφως συγγνώμη από τον κ. Δημήτριο Κοκλώνη, μέσω του δικηγόρου του Χρήστου Κακαρούνα, και δεσμεύτηκε ότι θα απέχει από δημοσιεύματα και αναρτήσεις συκοφαντικού, υβριστικού και απειλητικού περιεχομένου κατά του Νικολάου Κοκλώνη και της οικογένειάς του, καθώς και ότι θα τηρεί την εκδοθείσα από 19/02/2024 Προσωρινή Διαταγή της Προέδρου Πρωτοδικών του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών.

Κατόπιν αυτού, ο Μένιος Φουρθιώτης αφέθηκε ελεύθερος».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ