Μενίδι: «Λύγισε» η μητέρα του 16χρονου που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού – «Με έπιασε τρέλα»

Συγκλονίζουν οι γονείς του 16χρονου μαθητή, ο οποίος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από συνομήλικούς του, στο Μενίδι. «Με έπιασε τρέλα» λέει η μητέρα του με δάκρυα στα μάτια, ενώ ο πατέρας του δηλώνει εξοργισμένος γιατί τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα. Ο ίδιος ο ανήλικος εκφράζει τον φόβο του ότι οι νεαροί μπορούν να τον βρουν πάλι, γιατί, όπως αναφέρει, συνεχίζουν να τον ενοχλούν καλώντας τον στο τηλέφωνό του με απόκρυψη.

Μενίδι: ΒΙΝΤΕΟ-σοκ από τον άγριο ξυλοδαρμό 16χρονου από συνομήλικούς του

«Μου είπαν στην αρχή πέσε στα γόνατα, πες συγγνώμη, δεν έκανα τίποτα. Μετά έφεραν τον έναν μπροστά και φώναξαν και άλλους. Λέει ο ένας ‘βγάλε το μπουφάν, αλλιώς θα αμολήσω τον άλλον’. Του λέει έχεις 10 δευτερόλεπτα και άρχισε να μετράει μέχρι το 10 και μετά ξεκίνησε τις μπουνιές», περιγράφει αρχικά ο 16χρονος.

Όπως αναφέρει, πήγε στο Μενίδι προκειμένου να συναντήσει έναν φίλο του. Εκεί, μια ομάδα νεαρών τον στρίμωξε σε ένα στενό. «Δεν είναι μαγκιά να σκάτε 7 με 10 άτομα σε άλλα άτομα. Η βία δεν είναι άντε να λύνεις τα προβλήματά σου, έχουμε και τον λόγο. Δεν παίρνουν από λόγια, μετά ξεκίνησαν και βαράνε», τονίζει ο μαθητής.

«Φοβήθηκα το χειρότερο»

Οι γονείς του 16χρονου ενημερώθηκαν για το περιστατικό από μία υπάλληλο καταστήματος, όπου κατέφυγε ο 16χρονος προκειμένου να ζητήσει βοήθεια.

«Με εξοργίζει το γεγονός. Μπορεί να ήταν χειρότερα τα πράγματα, να τον μαχαιρώσουν, να τον σκοτώσουν. Τον χτύπησαν πολύ άσχημα στο κεφάλι. Την εντολή έδωσε σε ένα παιδί ένα άλλο παλικάρι. Του ζήτησαν το μπουφάν του, τα ρούχα του, τα παπούτσια του. Του έκλεψαν 5 ευρώ », λέει ο πατέρας του 16χρονου.

«Φοβήθηκα πάρα πολύ μέχρι να δω πώς είναι το παιδί μου. Νόμιζα ότι δεν θα ήταν ζωντανός, αυτό φοβήθηκα πάρα πολύ. Μόλις τον άκουσα, ησύχασα », τονίζει η μητέρα του και προσθέτει πως «μου λέει δεν ξαναπάω πουθενά μόνος μου, θα είμαι εδώ στο σπίτι κοντά».

Είχαν διαφωνίες από παλιά – «Φοβάμαι μην με βρουν πάλι»

Τα νεαρά αγόρια είχαν λογοφέρει μέσω διαδικτύου, πριν από σχεδόν έναν χρόνο. Παρά το γεγονός ότι είχε περάσει καιρός, οι δράστες φαίνεται πως δεν το ξέχασαν.

«Διαφωνίες από παλιά, πριν από έναν χρόνο κοντά ήξερα το ένα παιδί, είχαμε κάτι μικροδιαφωνίες στα social media. Δεν είχαμε ξανασυναντηθεί, πρώτη φορά τον είδα εδώ πέρα», λέει ο ανήλικος. Ένας περαστικός, τυχαία είδε τι γινόταν και τους σταμάτησε.

Ο 16χρονος ισχυρίζεται ότι μετά τον ξυλοδαρμό, οι νεαροί συνεχίζουν να τον ενοχλούν καλώντας τον στο κινητό με απόκρυψη. «Με ενοχλούν στα τηλεφώνα, με παίρνουν με απόκρυψη. Όπως βρήκαν τον αριθμό μου, μετά μπορούν να βρουν και εμένα και πού μένω, μετά να περάσουν από εκεί, να χτυπούν, να μας ενοχλούν χωρίς λόγο και να γίνουν και χειρότερα».

Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και τους γονείς του, κανείς από τις οικογένειες των νεαρών νταήδων δεν έχει επικοινωνήσει μαζί τους, μέχρι στιγμής.

«Λύγισε» η μητέρα του 16χρονου: «Με έπιασε τρέλα»

Ζωντανά στην εκπομπή LiveNews του Mega μίλησαν η μητέρα του 16χρονου και ο ίδιος ο ανήλικος.

«Ο γιος μου είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. Είμαι πολύ ταραγμένη και δεν μπορώ να το συνειδητοποιήσω», λέει η μητέρα του εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια.

«Την Κυριακή, την ημέρα της μητέρας, έγινε. Δεν ξέρω ποιος έστησε αυτή την παγίδα στον γιο μου. Έλεγα, ευτυχώς που άκουσα το παιδάκι μου… Μέχρι να τον δω με έπιασε τρέλα», σημειώνει η γυναίκα.

Από την πλευρά του, ο 16χρονος περιέγραψε το περιστατικό: «Πήγα στο μέρος, βλέπω να μου σκάει παρέα 20 ατόμων, έτρεξα να φύγω, μπήκα σε ένα στενό και μετά, χωρίς να το καταλάβω, δεξιά και αριστερά μου την έπεσαν 7 άτομα, δεν μπόρεσα να ξεφύγω και ξεκίνησαν να με βαράνε», αναφέρει ο ανήλικος.

Όπως λέει ο ίδιος, στόχος των νταήδων ήταν να τον ξεφτιλίσουν στα social media. «Τράβαγαν βίντεο για να με ξεφτιλίσουν στα social media να ακούγομαι να λέω συγγνώμη γονατιστός. Δεν το έκανα και μετά πήγαν να με ληστέψουν κιόλας».

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ