Μεγάλωσαν οι “ουρές” στα ΑΤΜ – ΦΩΤΟ αναγνωστών

Δεκάδες πολίτες περιμένουν υπομονετικά στα ΑΤΜ διαφόρων τραπεζικών υποκαταστημάτων ώστε να κάνουν αναλήψεις χρημάτων από τις καταθέσεις τους λίγες ώρες μετά την εξαγγελία για διεξαγωγή δημοψηφίσματος από τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου.  Δείτε τις φωτογραφίες των αναγνωστών του enikos.gr

Στις ουρές οι πολίτες κουβεντιάζουν τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και όπως λέει χαρακτηριστικά στο enikos.gr ένας από αυτούς «περιμένω περίπου 30 λεπτά για να κάνω ανάληψη. Δεν είμαι τρομοκρατημένος αλλά ήρθα να σηκώσω χρήματα γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει τη Δευτέρα. Καλό είναι να μην επικρατήσει πανικός αλλά πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας».

“Συναγερμός” και στην ΕΛ.ΑΣ.

Εντολές έχουν δοθεί από τους επιτελείς του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στα πληρώματα των δυνάμεων της ΔΙ.ΑΣ. και της Άμεσης Δράσης να κάνουν συχνές περιπολίες γύρω από τα ΑΤΜ καθώς υπάρχουν φόβοι ότι συμμορίες ληστών θα εκμεταλλευτούν την κατάσταση και θα πραγματοποιήσουν επιθέσεις στους πολίτες.

Επίσης βαρύτητα έχει δοθεί και έξω από πολυκαταστήματα και στις λαϊκές αγορές. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το συνωστισμό που παρατηρείται στα ΑΤΜ δεν έχει σημειωθεί η παραμικρή ένταση μεταξύ των πολιτών.

Διαβάστε επίσης.

Ουρές στα ΑΤΜ της Αθήνας – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ