Μάχη σε όλα τα μέτωπα της φωτιάς

Ο “πύρινος εφιάλτης”, καλά κρατεί και παρά τις μάχες που έδωσαν οι άνδρες της Πυροσβεστικής όλο το βράδυ στη Ρόδο, στη Φλώρινα, στην Ύδρα και στα Χανιά δεν βελτιώθηκε η κατάσταση.

Στη Ρόδο

Στη Ρόδο η φωτιά καίει από χθες το απόγευμα και οι προσπάθειες κατάσβεσής της δυσχεραίνονται από τους πολύ ισχυρούς ανέμους. Στο νησί καταφτάνουν από στιγμή σε στιγμή 82 πυροσβέστες οι οποίοι μεταφέρονται με C-130 και θα ενσωματωθούν με τις εκεί δυνάμεις. Η φωτιά παραμένει ακόμη ανεξέλεγκτη, ενώ δεν απειλούνται κατοικημένες περιοχές.

Στην Ύδρα

Στην Ύδρα  επιχειρούν 17 πυροσβέστες με τρία οχήματα και τη συνδρομή υδροφόρων και προσπαθούν να σβήσουν την πυρκαγιά στην περιοχή Μπίστη.

Στα Χανιά

Στη Κρήτη η φωτιά καίει στην περιοχή Ομαλός του δήμου Πλατανιά όπου για την κατάσβεση της μάχονται 28 πυροσβέστες με 13 οχήματα.

Στη Φλώρινα

Στη Δυτική Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Φλώρινα για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 30 πυροσβέστες και 40 άτομα πεζοπόρου τμήματος.

Οι άνδρες της πυροσβεστικής προσπαθούν να θέσουν υπό έλεγχο τη μεγάλη φωτιά, η οποία καίει ανεξέλεγκτα στην περιοχή Καραγιάννη, έχοντας προηγουμένως περάσει τα σύνορα από τα γειτονικά Σκόπια.    

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ