Μαχαίρωσε τη γειτόνισσά του και μετά πήγε για… καφέ – ΦΩΤΟ

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν λίγο μετά τις 9 το πρωί στη Λυγαριά Λαμίας, όταν ένας 43χρονος μαχαίρωσε την 63χρονη γειτόνισσά του, τραυματίζοντάς την σοβαρά, ενώ πιο ελαφρά τραυμάτισε το σύζυγό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 43χρονος, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, διαπληκτίστηκε με τη άτυχη 63χρονη και την μαχαίρωσε στην κοιλιακή χώρα. Ελαφρά στα χέρια τραυμάτισε και τον ηλικιωμένο σύζυγο της 63χρονης, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το κακό, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Στη συνέχεια ο 43χρονος δράστης, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, πήγε στο καφενείο του χωριού, ζήτησε να του φτιάξουν έναν φραπέ, τον πήρε και έφυγε.

Η άτυχη γυναίκα, με βαθύ τραύμα στην κοιλιακή χώρα, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου αυτή την ώρα υποβάλλεται σε εξετάσεις. Η κατάστασή της χαρακτηρίζεται κρίσιμη.

Στην Α.Δ. Φθιώτιδας σήμανε συναγερμός και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην κοινότητα της Λυγαριάς. Τελικά μετά από μια ώρα περίπου οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης ήταν μέχρι το πρωί στην πλατεία του χωριού και έπινε. Κάποια στιγμή μάλιστα, γύρω στις 7:00΄ το πρωί, συγχωριανοί που πήγαιναν στις δουλειές τους, τον είδαν μαζί με έναν άλλον φίλο του, που έπιναν παρέα, να χορεύουν στην πλατεία.

Πηγή: lamiareport.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ