«Μαυρίζει» η αγορά λαδιού στην Κρήτη

Ριζικές αλλαγές έρχονται στην αγορά του λαδιού της Κρήτης καθώς υποβαθμίζεται ποιοτικά το  ελαιόλαδο που προήλθε από παγετόπληκτες περιοχές.  

Μέσα σε 1-2 μήνες το λάδι «μαυρίζει» όπως διαπιστώνουν οι ελαιουργοί, ανοίγοντας τις δεξαμενές τους. Η αλλοίωση είναι εμφανής ακόμα και στα δείγματα λαδιού που ενώ βρίσκονται μέσα στις φιάλες, μαυρίζουν σιγά-σιγά!

Σύμφωνα με τους παραγωγούς, το πρόβλημα είναι σημαντικό και αν δεν ελεγχθεί άμεσα απειλεί τη φήμη του εξαιρετικού παρθένου κρητικού ελαιόλαδου.Πηγή: cretalive.gr

Exit mobile version