Μαστροπεία ανηλίκων: Θύμα του κυκλώματος περιγράφει πώς πιάστηκε στα «δίχτυα» των δραστών

Μία 15χρονη κοπέλα, θύμα του νέου κυκλώματος μαστροπείας που εκμεταλλευόταν ανήλικες και τις εκπόρνευε σε «πελάτες» στην Αττική, μίλησε για το πώς πιάστηκε στα δίχτυα του κυκλώματος.

Τα στοιχεία από την νέα υπόθεση μαστροπείας ανήλικων κοριτσιών σοκάρουν. Η 15χρονη και μία 18χρονη σήμερα κοπέλα γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια με την «Λορέλα», την 31χρονη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την εκπόρνευσή τους. Τα μέλη του κυκλώματος φωτογράφιζαν τα κορίτσια και αναρτούσαν ακατάλληλες φωτογραφίες στο διαδίκτυο. Έκλειναν ακόμη και αλλεπάλληλα ραντεβού για λογαριασμό τους μέσα στην ίδια ημέρα, προκειμένου να αποκομίσουν οικονομικό όφελος.

«Τα 50 ευρώ πήγαιναν στην “εγκέφαλο”»

«Έκανε ραντεβού εκείνη και μου είχε πει να πάω μαζί της και μερικές φορές στην αρχή περίμενα απ’ έξω να τελειώσει εκείνη και ερχόταν μετά σε εμένα. Εγώ την έχω δει (την κατηγορούμενη) μια φορά. Από αυτούς που έχουν πιάσει ξέρω αυτόν τον 55χρονο, έχουμε πάει μαζί με την 17χρονη στο σπίτι του», περιέγραψε η 15χρονη κοπέλα, μιλώντας στο OPEN.

«Όταν θα κάναμε κάτι μια φορά, θα έδιναν 100 ευρώ σε μένα και τη 17χρονη. Μπορεί να έπαιρνε 100 ευρώ η 17χρονη ή 150, τα 50 πήγαιναν στην εγκέφαλο συνήθως», πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ