Έλενα Ξενάκη στον Realfm 97,8: «Γυάλιζε το μάτι μας από το πρώτο λεπτό»

«Γυάλιζε το μάτι μας! Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε το παιχνίδι. Το έβλεπα στα μάτια όλων των κοριτσιών» δήλωσε η Έλενα Ξενάκη στον Realfm 97,8 λίγη ώρα μετά τον θρίαμβο της εθνικής μας ομάδας πόλο γυναικών στον μικρό τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, όπου επικράτησε με 7-6 της Ιταλίας, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και το πολυπόθητο εισιτήριο για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

«Ο σκοπός ήταν ιερός και έπρεπε να το κάνουμε» ανέφερε η παίκτρια της ελληνικής ομάδας, συμπληρώνοντας ότι στον μικρό τελικό η ελληνική ομάδα έδειξε ψυχή και αποφασιστικότητα. «Δεν φοβήθηκα ούτε όταν μας ισοφάρισαν οι Ιταλίδες. Θέλαμε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Για εμάς ήταν ένας τελικός» πρόσθεσε η Έλενα Ξενάκη, μιλώντας στην εκπομπή Real sports και στους Αριστείδη Νικολάκη και Δημήτρη Σταυρακάκη.

«Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αυτό ήταν το μεγάλο μας όπλο. Μετά την ήττα στον ημιτελικό από την Ισπανία, μαζέψαμε τα κομμάτια μας, το αφήσαμε γρήγορα πίσω το ματς και βγήκαμε στον μικρό τελικό αποφασισμένες να τα καταφέρουμε. Τώρα πάμε τον άλλο μήνα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, χωρίς το άγχος της πρόκρισης για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και στη συνέχεια το καλοκαίρι στο Παρίσι, πρέπει να αποδείξουμε στους εαυτούς μας, γιατί είμαστε φτιαγμένες, για κάτι το ξεχωριστό!».

Ακούστε εδώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ