Μάνος Δασκαλάκης κατά Ρούλας Πισπιρίγκου: Θέλω να μάθω από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη, τι έγινε με τα άλλα παιδιά

Λύνει τη σιωπή του ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έχασαν αιφνίδια τη ζωή τους, στην Πάτρα. Ο εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, μιλά για πρώτη φορά στην κάμερα μετά τη σύλληψη της 33χρονης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας και “λυγίζει”.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό και το ereportaz, ο Μάνος Δασκαλάκης διαχωρίζει την στάση του. Όπως αναφέρει, αυτό που θέλει να μάθει, είναι “από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε;” και τι έγινε με τα άλλα δύο παιδιά του, την Μαλένα και την Ίριδα.

Απόσπασμα της συνέντευξης παρουσιάστηκε σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

“Δεν έχω να κρύψω κάτι. Δεν είμαι εξαφανισμένος από πουθενά. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Θέλω να ακουστεί μόνο η αλήθεια, δεν έχω κανέναν άλλο λόγο. Ποτέ δεν έκρυψα την αλήθεια και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Έλεγα σε κάθε θάνατο ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα”, λέει ο Μάνος Δασκαλάκης και η φωνή του σπάει για πρώτη φορά.

“Πάντα δούλευα όμως για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή”, τόνισε.

Ερωτηθείς πώς θα κινηθεί από εδώ και πέρα, υπογράμμισε ότι “είναι ξεκάθαρη η θέση μου”.

Σχετικά με τα όσα ακούγονται ότι ενδεχομένως η Ρούλα Πισπιρίγκου “τον εκβιάζει”, απάντησε: “Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη. Από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά”.

Δείτε το απόσπασμα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ