Μάνος Δασκαλάκης: Αποκαλύψεις για την Ρούλα Πισπιρίγκου – Οι αγορές μέσω διαδικτύου και το σχέδιο με τους μπράβους

Νέες αποκαλυπτικές πληροφορίες έρχονται στο “φως” σχετικά με την υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ο Μάνος Δασκαλάκης κατέθεσε σήμερα στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας, ενώ η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό. Ο πατέρας συνομίλησε με τον Βασίλη Λαμπρόπουλο και, όπως μεταφέρθηκε, επιβεβαίωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του σχεδίαζε να στείλει μπράβους να τον ξυλοκοπήσουν.

Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε στην εκπομπή LiveNews στο Mega ορισμένα στοιχεία από την συνομιλία που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας επανέλαβε ότι δεν είχε αντιληφθεί όλον αυτό τον καιρό ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου εμπλέκεται στον θάνατο της Τζωρτζίνας και ότι δεν είχε σχετικές υπόνοιες, ενώ δήλωσε πως βρίσκεται σε έκπληξη.

Μεγάλη εντύπωση δεν του κάνει μόνο η χορήγηση κεταμίνης αλλά και το γεγονός ότι επιβεβαίωσε από δικούς του ανθρώπους πως η 33χρονη σχεδίαζε να στείλει μπράβους για να τον ξυλοκοπήσουν, όπως μεταδόθηκε. Ο Μάνος Δασκαλάκης σχολίασε σχετικά με το θέμα ότι πρόκειται για μία άγνωστη πλευρά της συζύγου του, που τώρα αποκαλύπτεται.

Αναφορικά με το tablet που τοποθετήθηκε στο φέρετρο της Τζωρτζίνας, ο ίδιος αναφέρει ότι η 9χρονη το είχε μαζί της συνέχεια. Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί πως δεν έχουν γίνει ύποπτες αναζητήσεις από το tablet, αλλά συμφωνεί πως η συσκευή θα πρέπει να εξεταστεί.

“Αγόραζε και φαρμακευτικά είδη από το διαδίκτυο”

Σχετικά με την κεταμίνη που εντοπίστηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας, ο πατέρας ανέφερε ότι η σύζυγός του έκανε συνεχώς αναζητήσεις και αγορές από το διαδίκτυο, μεταξύ αυτών και φαρμακευτικά είδη, όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε.

Ο ίδιος παραδέχτηκε πως έκανε μεταφορές για φαρμακευτική εταιρία, όμως, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, δεν θεωρεί σε καμία περίπτωση πως η σύζυγός του εμπλέκεται σε αφαίρεση κεταμίνης από μεταφορές που έκανε ο ίδιος.

Τι θα ισχυριστεί η Δήμητρα Πισπιρίγκου για την Ίριδα – Τα κρίσιμα 30 δευτερόλεπτα

Κρίσιμα θεωρούνται τα όσα θα πουν η Ρούλα Πισπιρίγκου και η αδελφή της για τον θάνατο της Ίριδας. Το έξι μηνών βρέφος εντοπίστηκε νεκρό μέσα στην κούνια του, τον Μάρτιο του 2021.

Σύμφωνα με το mega, οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν ότι την κρίσιμη ώρα, συγκεκριμένα στις 7 το πρωί, η 33χρονη και η αδελφή της άκουσαν έναν ήχο από το μωρό, σαν μικρή γκρίνια. Τότε, η Ρούλα Πισπιρίγκου σηκώθηκε και πήγε στην κούνια, έβαλε την πιπίλα στην Ίριδα και επέστρεψε.

Η Ίριδα εντοπίστηκε νεκρή στην κούνια της, στις 11:30 το πρωί.

Οι πληροφορίες του Βασίλη Λαμπρόπουλου αναφέρουν ότι η Δήμητρα Πισπιρίγκου θα υποστηρίξει ότι το διάστημα που η Ρούλα έλειψε από κοντά της (σσ. κοιμόντουσαν μαζί σε διπλανά κρεβάτια) για να δει τι συμβαίνει με το μωρό ήταν μόλις 30 δευτερόλεπτα. Θα υποστηρίξει, επίσης, όπως αναφέρθηκε, ότι κρίνει πως αυτός ο χρόνος δεν ήταν ικανός ώστε η 33χρονη να προκαλέσει κακό στο παιδί. Θα επικαλεστεί, δε, ότι ξύπνησε και η ίδια εκείνη τη στιγμή και είδε το κινητό της.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον θάνατο της μικρής Μαλένας, το πρώτο κοριτσάκι της οικογένειας που πέθανε αιφνίδια και υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ