Μαφιόζικη ενέδρα στη Γλυφάδα: Αυτός είναι ο άνδρας που πυροβόλησαν – Η σχέση του με τον Βασίλη Στεφανάκο

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των καυσίμων είναι ο 43χρονος που πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στη Γλυφάδα.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 73 και όλα τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Ο 43χρονος βρισκόταν στο αυτοκίνητό του όταν δύο άνδρες που επέβαιναν σε μηχανή τον πλησίασαν και τον πυροβόλησαν.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα περιπολικά της αστυνομίας, ενώ ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε σε εφημερεύον νοσοκομείο. Το θύμα έχει τραυματιστεί στο χέρι, με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Η Αστυνομία εκτιμά ότι πρόκειται για προειδοποιητικό χτύπημα, καθώς αν ήθελαν οι δύο δράστες θα τον είχαν σκοτώσει.

Ο 43χρονος είναι επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης πρατηρίων καυσίμων σε Αθήνα και Πειραιά, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ήταν και χορηγός γνωστής ποδοσφαιρικής ομάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, είχε απασχολήσει τις Αρχές στο παρελθόν και το όνομα του συμπεριλαμβανόταν σε δικογραφία της οικονομικής αστυνομίας σχετικά με παρανομίες στα καύσιμα. Πληροφορίες αναφέρουν πως είχε πολύ καλές σχέσεις με τον Βασίλη Στεφανάκο, και μάλιστα φέρεται να ήταν πρώην συνεργάτης του στο παρελθόν.

Ο Βασίλης Στεφανάκος είχε δολοφονηθεί μέσα στο αυτοκίνητό του, στο Χαϊδάρι το 2018. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ