Ζεφύρι: Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ένα από τα όπλα του “αρχηγού” των πιστολέρο – ΒΙΝΤΕΟ

Σε συνολικά οκτώ συλλήψεις προχώρησαν οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. κατά τη μεγάλη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής στο Ζεφύρι, μετά τα βίντεο στα οποία φαίνονταν 30 Ρομά να πυροβολούν στην περιοχή.

Συνολικά έγιναν έξι έρευνες σε σπίτια τις περιοχής και μεταξύ των κατασχεθέντων ήταν ναρκωτικά χάπια, ηρωίνη και φυσίγγια.

Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ ένα από τα όπλα του “αρχηγού”

Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ έχει μπει ένα από τα όπλα που εικονίζονται στον λογαριασμό του φερόμενου ως αρχηγού της ομάδας των πιστολέρο.

Πρόκειται για υπηρεσιακό πιστόλι των 9 χιλιοστών της ΕΛ.ΑΣ. Φέρει ανάγλυφη σφραγίδα δίπλα από το κλείστρο με το σήμα της Ελληνικής Αστυνομίας. Οι αρχές προσπαθούν να εξακριβώσουν την ταυτότητά του και εάν έχει κλαπεί από αστυνομικό.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για την επιχείρηση στο Ζεφύρι

Στο πλαίσιο διερεύνησης, από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής, εγκληματικών υποθέσεων εμπλοκής συμμοριών που κατέχουν όπλα και διακινούν ναρκωτικά στη Δυτική Αττική, χθες και σήμερα (16 και 17 Δεκεμβρίου 2021), οργανώθηκαν και πραγματοποιήθηκαν αστυνομικές επιχειρήσεις στις περιοχές του Ζεφυρίου και των Άνω Λιοσίων.

Στις ανωτέρω επιχειρήσεις συμμετείχαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, της Ο.Π.Κ.Ε., του Τ.Α. Ζεφυρίου, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δυτικής Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια των ανωτέρω επιχειρήσεων και μέχρι τώρα, διενεργήθηκαν έξι (6) έρευνες και συνελήφθησαν οκτώ (8) άτομα για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • ποσότητα ηρωίνης βάρους -566,6- γραμμαρίων
  • -15- ναρκωτικά δισκία
  • -8- φυσίγγια διαμετρήματος 7,65 mm
  • ζυγαριές ακριβείας
  • χρηματικά ποσά
  • κινητά τηλέφωνα

Η διενέργεια ερευνών συνεχίζεται.

Ζεφύρι

Το βίντεο – ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς στο Ζεφύρι

Στα βίντεο φαίνονται 30 βαριά οπλισμένοι Ρομά να βρίσκονται έξω από μία κατοικία πιθανότατα ιδιοκτησίας του αρχηγού αντίπαλης συμμορίας, και να προχωρούν σε μπαράζ πυροβολισμών με περίστροφα και υποπολυβόλα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ