Lockdown: Μποτιλιάρισμα και “τρέξιμο” για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής – ΦΩΤΟ αναγνώστη

Αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους, καθώς οι πολίτες σπεύδουν να κάνουν τα ψώνια της τελευταίας στιγμής, λίγες ώρες πριν ξεκινήσει το δεύτερο lockdown, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού.

Οι οδηγοί που κινούνται σήμερα στο κέντρο του Αμαρουσίου θα πρέπει να είναι οπλισμένοι με υπομονή, καθώς οι δρόμοι είναι μπλοκαρισμένοι, τόσο στην είσοδο όσο και στην έξοδο προς τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Την ίδια στιγμή, πολλοί είναι εκείνοι οι καταναλωτές που έσπευσαν στα εμπορικά καταστήματα στους πεζόδρομους, ώστε να κάνουν αγορές προϊόντων για τις ημέρες της καραντίνας, με την κίνηση να είναι αυξημένη σε σύγκριση με άλλες καθημερινές ημέρες.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρίσκονται τα μαγαζιά που πωλούν καλλυντικά, με τις ουρές στα ταμεία καταστήματος που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα να είναι μεγάλες, αλλά και τα μαγαζιά με είδη χαρτικών και υγιεινής.

Δείτε τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης στο enikos.gr

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ