Ληστές πυροβόλησαν αστυνομικούς

Ληστές πυροβόλησαν αστυνομικούς

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες τα ξημερώματα στο κέντρο της Αμάρυνθου, όταν αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με καλάσνικοφ μόλις προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν ένα κλεμμένο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα.

Σύμφωνα με το eviazoom.blogspot.gr, το περιστατικό συνέβη περίπου στις 3:30 τα ξημερώματα όταν οι αστυνομικοί της Δ΄ΟΠΚΕ Εύβοιας, εντόπισαν να κινείται στην περιοχή ένα μπλε αυτοκίνητο, το οποίο είχε κλαπεί από χωριό της Λάρισας εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

Στο κλεμμένο ΙΧ επέβαιναν τρία άτομα και σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του eviazoom.blogspot.gr, πρόκειται για σκληρούς κακοποιούς, οι οποίοι αναζητούνται για σωρεία κλοπών στην Κεντρική Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί μόλις προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα, δέχτηκαν πυροβολισμούς με καλάσνικοφ και τότε ανταπέδωσαν και ακολούθησε καταδίωξη μέχρι την Ερέτρια, ώσπου τελικά οι κακοποιοί κατάφεραν να ξεφύγουν.

Οι σφαίρες έπεφταν βροχή και ορισμένες εξοστρακίστηκαν και τρύπησαν ψυγεία και τέντες περίπτερου και διπλανών καφετεριών.

Ευτυχώς, λόγω της ώρας τα πάντα ήταν κλειστά στην Αμάρυνθο και την ώρα της καταδίωξης δεν υπήρχε πεζός ή διερχόμενο όχημα στο σημείο των πυροβολισμών.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας έχει σημάνει συναγερμός για τη σύλληψη των κακοποιών, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό τους βρίσκονται σε εξέλιξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ