Λήμνος: Η κακοκαιρία «Άριελ» δείχνει τα «δόντια» της με καταιγίδες και κεραυνούς

Η κακοκαιρία «Άριελ» δείχνει τα «δόντια» της στην Λήμνο, όπου το μεσημέρι της Πέμπτης υπήρξε απότομη επιδείνωση του καιρού με καταιγίδες και κεραυνούς.

Κακοκαιρία «Άριελ»: Μήνυμα του 112 στη Λήμνο – «Έρχονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα»

Η έντονη βροχόπτωση είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν δρόμοι στο νησί και να προκληθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Η Οδός Γαροφαλλίδου έκλεισε λίγη ώρα μετά την έναρξη της βροχόπτωσης, ενώ το Τρίφωτο τα και Καραμανλίδικα είναι κάποια από τα σημεία που μετατράπηκαν σε… παράκτιες περιοχές.

Προβλήματα καταγράφηκαν και στην περιοχή του ΚΤΕΛ, αλλά λιγότερα συγκριτικά με άλλες περιοχές.

Κακοκαιρία «Άριελ»: Ποιες περιοχές θα χτυπήσει τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί

Όπως αναφέρει το limnosfm100.gr, συνεργεία του Δήμου, της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας βρίσκονται στους δρόμους και προσπαθούν να επέμβουν όπου είναι εφικτό.

Στο μεταξύ, το Τοπικό κλιμάκιο της Γ.Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας συμβουλεύει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί τις επόμενες ώρες και να μην κυκλοφορούν αν δεν είναι άκρως απαραίτητο.

κακοκαιρία Λήμνος

κακοκαιρία Λήμνος

Μήνυμα του 112 στη Λήμνο για «επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα»

Μήνυμα μέσω του 112 έλαβαν οι κάτοικοι της Λήμνου, λόγω της κακοκαιρίας «Άριελ» που βρίσκεται σε εξέλιξη και πλήττει περιοχές της χώρας.

Το μήνυμα προειδοποιεί τους πολίτες ότι αναμένονται επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες) έως τις πρώτες βραδινές ώρες της Πέμπτης και γίνεται η σύσταση για περιορισμό των μετακινήσεων στις απολύτως απαραίτητες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις των μετεωρολόγων, κατά τόπους ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να εκδηλώνονται στο Ιόνιο, τη βορειοδυτική Πελοπόννησο, τη δυτική Στερεά, την κεντρική Μακεδονία, την ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη μέχρι και τις πρώτες απογευματινές ώρες της Πέμπτης, ενώ ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα μέχρι αργά το απόγευμα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ