Λέων για Κούγια: Να μάθει γεωγραφία γιατί η Λυκόβρυση – Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη κατά του Αλέξη Κούγια προαναγγέλλει ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος σημειώνει ότι δεν πτοείται από υβριστικές επιθέσεις.

Κούγιας σε Λέων: «Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες» – Η σφυρίδα και το παρδαλό κατσίκι

Απαντώντας στον συνήγορο της Ρούλας Πισπιρίγκου, ο ιατροδικαστής τον κατηγορεί ότι προσπαθεί σκόπιμα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία και κάνει λόγο για «συκοφαντίες» και «απειλές» από πλευράς του, προκειμένου να αποτραπεί ο δημόσιος διάλογος σε θέματα ιατροδικαστικής επιστήμης.

Σχολιάζοντας, δε, την δήλωση του Αλέξη Κούγια ότι ο Γρηγόρης Λέων θέλει να γίνει «και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες», ο ιατροδικαστής συνιστά στον ποινικολόγο να μάθει γεωγραφία «γιατί  η Λυκόβρυση-Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες».

Λέων για Κούγια: «Γελάνε και τα πλακάκια του νεκροτομείου» – Τι απάντησε για τα περί υποψηφιότητας στις δημοτικές εκλογές

Αναλυτικά, σε ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Λέων αναφέρει τα εξής:

«Με τρία νεκρά παιδιά ο τέταρτος συνήγορος της κατηγορούμενης προσπαθεί σκόπιμα να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από την ουσία και με συκοφαντίες και απειλές να αποτρέψει τον δημόσιο διάλογο σε θέματα ιατροδικαστικής επιστήμης. Δεν πτοούμαι από υβριστικές επιθέσεις. Η συνέχεια θα δοθεί στα αρμόδια δικαστήρια.

Κούγιας για Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ανακρίτρια την ρωτούσε τι όνειρα βλέπει – Η ανάκριση ήταν μεσημεριανάδικο

ΥΓ. Να μάθει γεωγραφία γιατί η Λυκόβρυση-Πεύκη δεν είναι Κουκουβάουνες».

 

Νωρίτερα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Αλέξης Κούγιας χαρακτήριζε τον Γρηγόρη Λέων «σφυρίδα», ενώ έδινε συνέχεια και στις αιχμές που άφησε το πρωί ότι έχει ως στόχο την προσωπική του ανάδειξη, καθώς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης. «Ρε ηθικέ ιατροδικαστή που θέλεις να γίνεις και δήμαρχος στις Κουκουβάουνες…», ανέφερε ο ποινικολόγος και προανήγγειλε αγωγές και μηνύσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου σε βάρος του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ