Λάρισα: Στην ψυχιατρική κλινική η δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει

Στην ψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας μεταφέρθηκε η 57χρονη Ιρλανδοαυστριακή δημοσιογράφος που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός είχε σημάνει το μεσημέρι της Τρίτης(13/6) στο κέντρο της Λάρισας στην πλατεία Ταχυδρομείου, καθώς η 57χρονη βρισκόταν σε μπαλκόνι ξενοδοχείου και απειλούσε να πηδήξει στο κενό από τον τέταρτο όροφο.

Σύμφωνα με το Larissanet.gr, η γυναίκα μίσθωνε δωμάτιο στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και δεν είχε δώσει δικαιώματα με την συμπεριφορά της σύμφωνα με στέλεχος του ξενοδοχείου που μίλησε στα ΜΜΕ έπειτα από τη λήξη του επεισοδίου.

Η γυναίκα σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να ζει στη Λάρισα τα τελευταία οχτώ χρόνια ενώ στο παρελθόν έχει δημοσιεύσει ρεπορτάζ σε ξένα έντυπα όπως το The Guardian και το Nature.

Το 2009 είχε καταφερθεί κατά του εμβολιασμού για την γρίπη Η1Ν1 και μάλιστα φέρεται να μήνυσε τον ΠΟΥ και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ