Λήξη συναγερμού στη Λάρισα: Ιρλανδοαυστριακή δημοσιογράφος η γυναίκα που επιχείρησε να αυτοκτονήσει – ΒΙΝΤΕΟ

Σχεδόν μία ώρα διήρκεσε η επιχείρηση στη Λάρισα, που αποσκοπούσε στο να αποτρέψει μία 57χρονη γυναίκα να πέσει στο κενό από τον τέταρτο όροφο κεντρικού ξενοδοχείου στη πλατεία Ταχυδρομείου.

Σύμφωνα με το larissanet.gr η γυναίκα βρίσκονταν στο μπαλκόνι τετάρτου ορόφου, σε κεντρικό ξενοδοχείο της Λάρισας, ενώ ένα βήμα ήταν αρκετό για να βρεθεί στο κενό, ενώ παράλληλα, είχε δέσει σκοινί γύρω από τον λαιμό της.

Μόλις αποχώρησε από το μπαλκόνι οι συγκεντρωμένοι πολίτες που παρακολουθούσαν την εξέλιξη με κομμένη ανάσα ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Επιπρόσθετα το τοπικό μέσο αναφέρει ότι η 57χρονη γυναίκα που έκανε απόπειρα αυτοκτονίας είναι Ιρλανδοαυστριακή δημοσιογράφος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα γεννήθηκε στην Ελβετία το 1966 από Ιρλανδή μητέρα και Αυστριακό πατέρα και ξεκίνησε να αρθρογραφεί μεταξύ άλλων σε επιστημονικά περιοδικά σχετικά με τα εμβόλια. Μάλιστα το 2009 φέρεται να μήνυσε τον ΠΟΥ και άλλους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς κατηγορώντας τους ότι δημιουργούν ψευδείς πανδημίες γρίπης με στόχο τη μετέπειτα χορήγηση σε μαζική κλίμακα επικίνδυνων εμβολίων.

Η γυναίκα έμενε στο ξενοδοχείο από όπου αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και σύμφωνα με τον division manager της μονάδας, κ. Ευάγγελο Μάκα, πρόκειται για μια «ευγενέστατη» ένοικο που πλήρωνε κανονικά το ενοίκιο του δωματίου και δεν δημιουργούσε προβλήματα.

«Σήμερα έφτασε σε μια ακραία στιγμή στο οποίο θεωρεί ότι το θέμα είναι πολιτικό και κάποιος την έχει απειλήσει για άρθρα που έγραψε εναντίον της κυβέρνησης» δήλωσε ο κ. Μάκας και πρόσθεσε πως η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση.

Σύμφωνα με μαρτυρία Λαρισαίου επιχειρηματία που γνώριζε τη γυναίκα και πήγε στο σημείο μόλις έμαθε για το συμβάν, η 57χρονη ζούσε τα τελευταία τουλάχιστον 8 χρόνια στη Λάρισα και είχε «τραβήξει πολλά» εξαιτίας της αρθρογραφίας της.

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ