Ηράκλειο: Στην Ψυχιατρική των φυλακών Κορυδαλλού ο 36χρονος που μαχαίρωσε την αρραβωνιαστικιά του

Στην Ψυχιατρική Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού αναμένεται να μεταφερθεί ο 36χρονος που μαχαίρωσε 14 φορές την αρραβωνιαστικιά του και στη συνέχεια αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει, όπως αναφέρει το cretapost.gr.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ανακρίτρια και εισαγγελέας μετέβησαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος ο 36χρονος προκειμένου να του πάρουν απολογία. Ο ίδιος όμως βρισκόταν σε ένα παραλήρημα αποδίδοντας την επίθεση σε βάρος της αρραβωνιαστικιάς του σε ανθρώπους που τον κατατρέχουν και θέλουν το κακό του.

Ο ίδιος δεν είναι σε θέση να συνειδητοποιήσει τι ακριβώς έχει κάνει.

Υπενθυμίζεται ότι έχει κατατεθεί από τους συνηγόρους υπεράσπισης, αίτημα για τρίμηνη αναστολή της ποινικής διαδικασίας, καθώς από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως υπάρχει κάποιο ψυχιατρικό πρόβλημα στον άνδρα, που πρέπει να διερευνηθεί.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Χωρίς να έχει συμβεί το παραμικρό και ενώ οι δυο τους κάθονταν στον καναπέ, ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές την γυναίκα, η οποία κατάφερε να του ξεφύγει και να ζητήσει βοήθεια σε διπλανό σπίτι.

Όταν ο 36χρονος είδε τη σύντροφό του μέσα στα αίματα, με το ίδιο μαχαίρι αυτοτραυματίστηκε στην κοιλιά και προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σπίτι, την οποία έσβησαν οι γείτονες πριν φτάσει η Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε τους τραυματίες και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ