Λάρισα: Σε επέμβαση υποβλήθηκε ο 18χρονος που τραυματίστηκε με ηλεκτρικό πατίνι – «Θέλουμε να γίνει καλά» λένε συγκλονισμένοι οι γονείς του

Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση αιματώματος από το κεφάλι του, υποβλήθηκε ο 18χρονος που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με το ηλεκτρικό του πατίνι, το βράδυ της Κυριακής (17/12) στη Λάρισα. Ο 18χρονος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Λάρισας και οι γονείς του αγωνιούν για την πορεία της υγείας του.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το mega, ο 18χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, ενώ κινείτο με το ηλεκτρικό πατίνι στην οδό Αγχιάλου, κάτω από συνθήκες που παραμένουν αδιευκρίνιστες. Ο νεαρός επέστρεφε σπίτι με το ηλεκτρικό του πατίνι από νυχτερινή διασκέδαση.  

Μετά το τροχαίο, το αγόρι έπεσε στο οδόστρωμα και χτύπησε με το κεφάλι. Οι γονείς έμαθαν τι είχε συμβεί χθες το βράδυ, όταν αστυνομικοί τηλεφώνησαν στο σπίτι τους.

«Από την Τροχαία το μάθαμε. Με το αυτοκίνητο χτύπησε, δεν ξέρω κάτω από ποιες συνθήκες. Ξέρουμε μόνο ότι θέλουμε να γίνει καλά και δεν έχουμε πληροφόρηση και εμείς», λέει η μητέρα του 18χρονου στην εκπομπή LiveNews.

Η μητέρα και ο πατέρας του νεαρού έτρεξαν στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί προχώρησαν εσπευσμένα σε χειρουργική επέμβαση, που ολοκληρώθηκε με επιτυχία. «Ο πιτσιρικάς ήταν εκεί στην κοπελιά και πήγαινε να περάσει από έναν φίλο του και θα γύριζε σπίτι» εξηγεί ο πατέρας του και συμπληρώνει: «Ήταν εκεί μέχρι το πρωί. Έκαναν χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και είναι εντάξει, αισιόδοξοι είναι».

Και οι δύο ελπίζουν ότι ο γιος τους, που αυτές τις μέρες έχει γενέθλια, θα γίνει γρήγορα καλά και θα επιστρέψει κοντά τους. «Με αυτοκίνητο νομίζω χτύπησε. Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Μόνο να γίνει καλά το παιδί μου. Είναι 18 χρόνων, έχει γενέθλια», συμπληρώνει η μητέρα του.

«Δείχνει σημάδια βελτίωσης. Δικό του είναι το πατίνι, το χτύπησε ένα αυτοκίνητο», διευκρινίζει ο πατέρας του νεαρού.

Στο σημείο του ατυχήματος επικράτησε πανικός. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο, όπως και αστυνομικοί που πήραν κατάθεση από τον οδηγό του οχήματος. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, φέρεται να τους είπε ότι το ηλεκτρικό πατίνι πετάχτηκε στον δρόμο και ο ίδιος δεν πρόλαβε να αντιδράσει.

Όπως μεταδόθηκε, οι αστυνομικοί έχουν ήδη στα χέρια τους μια σειρά από βίντεο που έχουν καταγράψει την στιγμή της παράσυρσης.

Δείτε το βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ