Λάρισα: 7 ημέρες ήταν νεκρή η 35χρονη στο υπόγειο διαμέρισμα—Προσπάθησε να το σκάσει ο σύντροφός της;

Τον σύντροφο της 35χρονης αναζητούν ως βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της στο υπόγειο διαμέρισμα της οδού Παπαναστασίου στη Λάρισα οι αστυνομικοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε προσπαθήσει να διαφύγει προς τη Βόρεια Μακεδονία, ενώ λίγες ημέρες πριν από το έγκλημα φέρεται να είχε συλληφθεί για ενδοοικογενειακή βία.

Στο μεταξύ σοκάρουν τα λόγια του ιατροδικαστή, Χρήστου Κραβαρίτη, ο οποίος τοποθετεί τον χρόνο θανάτου της 35χρονης πριν από μία εβδομάδα.

Μετά τη νεκροψία-νεκροτομή ο κ. Κραβαρίτης τόνισε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, onlarissa.gr, ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη σήψη, φέρει συντριπτικό κάταγμα στο κεφάλι, το οποίο προκλήθηκε από αμβλύ όργανο, ενώ υποστήριξε ότι πρόκειται για ανθρωποκτονία. Σημειώνεται ότι η άτυχη 35χρονη ήταν μητέρα ενός παιδιού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων το ζευγάρι είχε συχνούς καβγάδες και προ ημερών είχε κληθεί και η Αστυνομία για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας.

Ο σύντροφος της 35χρονης ο οποίος κατάγεται από το Πακιστάν, μέχρι στιγμής αγνοείται. Σύμφωνα με πληροφορίες οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο άνδρας να έχει καταφέρει να περάσει τα σύνορα και γι’ αυτό ενημερώνουν τις Αρχές γειτονικών χώρων.

Το δωμάτιο της φρίκης όπου βρέθηκε νεκρή η 35χρονη

Πάνω σε ένα στρώμα, μέσα σε δωμάτιο ελάχιστων τετραγωνικών μέτρων, σε υπόγειο πολυκατοικίας στην οδό Παπαναστασίου βρέθηκε το πτώμα μιας 35χρονης.

Λάρισα- νεκρή 35χρονη

Το κουβάρι της υπόθεσης, που συνταράσσει τη Λάρισα, άρχισε να ξετυλίγεται όταν η δυσοσμία στην περιοχή έγινε ανυπόφορη για τους περιοίκους.

Λάρισα- νεκρή 35χρονη

Στο σημείο έφτασε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, larissanet.gr, πρώτα η ιδιοκτήτρια καταστήματος που βρίσκεται κοντά, για να ελέγξει την πηγή της δυσοσμίας. Μόλις μπήκε στο υπόγειο αντίκρισε τη γυναίκα τυλιγμένη σε μια κουβέρτα και τότε ειδοποίησε την Αστυνομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ