Λάρισα: 37χρονη δέχθηκε κλωτσιά… για ένα κορνάρισμα – «Ήταν γνωστός μου»

Επίθεση για ένα κορνάρισμα καταγγέλλει πως δέχτηκε μια 37χρονη στη Λάρισα μέσα στο αυτοκίνητό της, στο οποίο επέβαιναν τα δύο ανήλικα παιδιά της.

Συγκεκριμένα, το θύμα της επίθεσης μίλησε στο MEGA για τα όσα έζησε τονίζοντας; «Προς αποφυγή σύγκρουσης, γιατί φοβήθηκα, πάτησα κόρνα και του λέω «θα τρακάρουμε» και συνέχισα την πορεία μου. Στο επόμενο φανάρι σταμτάω στο κόκκινο και από τον αριστερό μου καθρέφτη βλέπω το μαύρο αυτοκίνητο σταματημένο από πίσω μου. Βλέπω τον οδηγό να κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του και να έρχεται επιθετικά στο δικό μου αμάξι.

Έντρομη βλέπω εάν οι κλειδαριές μου είναι ασφαλισμένες. Επιβεβαιώνω τις κλειδαριές και λέω «Παναγία μου, μην γίνει κάτι». Άρχισε να χτυπάει με μπουνιές το αμάξι μου, βλέπω ότι είναι γνωστός μου και αποφασίζω να κατεβάσω το παράθυρο να με αναγνωρίσει και να ηρεμήσει.

Κατέβασα το παράθυρό μου και του λέω «εγώ είμαι, ηρέμησε». Συνέχισε με υβριστικές φράσεις και να χτυπά το αυτοκίνητό μου. Εκείνος εξαγριωμένος, δεν σταματούσε και είπα ότι εάν συνεχίσει θα κατέβω κάτω. Δεν άκουσε, δεν κατάλαβε, ήταν θολωμένος. Κατέβηκα από το αυτοκίνητο και του λέω «τι κάνεις; είσαι με τα καλά σου;». Μου έριξε κλωτσιά στην κοιλιά και με έριξε στην άσφαλτο», είπε χαρακτηριστικά η οδηγός.

Όπως αποκάλυψε μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα δύο παιδιά της και είδαν τη μητέρα του να την κλωτσάνε στην κοιλιά και να πέφτει στην άσφαλτο.

«Μέσα στο αυτοκίνητο βρίσκονταν τα δύο μου παιδιά, ανήλικα, και είδαν να χτυπούν το αυτοκίνητο της μαμάς τους. Όταν κατέβηκα να υπερασπιστώ την περιουσία μου δέχτηκα κλωτσιά στην κοιλιά και βρέθηκα στην άσφαλτο».

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού η 37χρονη κάλεσε την Αστυνομία και θα υποβάλει μήνυση ενώ παράλληλα θα ζητήσει να γίνει και ιατροδικαστική εξέταση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ