Λαμία: Προφυλακίστηκαν τα δύο ανήλικα αδέλφια που ξυλοκόπησαν και λήστεψαν καρκινοπαθή πρατηριούχο

Το δρόμο για τη φυλακή πήραν το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) τα δύο αδέρφια Ρομά ηλικίας 16 και 17 ετών τα οποία επιτέθηκαν και λήστεψαν καρκινοπαθή πρατηριούχο τον περασμένο Σεπτέμβρη, στη Λαμία.

Ανακριτής και Εισαγγελέας συμφώνησαν στην προφυλάκιση των δύο νεαρών. Πρόκειται για τους δύο εκ των τεσσάρων δραστών με τους άλλους δύο συνεργούς τους να έχουν ήδη προφυλακιστεί.

Σύμφωνα με το Lamiareport.gr, έξω από τα Δικαστήρια Λαμίας  είχαν συγκεντρωθεί πολλοί συγγενείς τους και στο άκουσμα της προφυλάκισης ξέσπασαν σε φωνές, κατάρες και απειλές.

Τα δύο αδέρφια, σύμφωνα με τα στοιχεία της κύριας ανάκρισης, είχαν συμμετοχή και σε άλλη μια ληστεία σε βάρος οδηγού ταξί, ενώ μαζί με τον άλλον 16χρονο που έχει προφυλακιστεί, εμπλέκονται σε κλοπές και διαρρήξεις σε τέσσερα καταστήματα στο κέντρο της Λαμίας.

Το χρονικό της άγριας ληστείας

Η άγρια ληστεία την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου σε βενζινάδικο, στην είσοδο της πόλης.

Οι τέσσερις νεαροί Ρομά απαίτησαν από τον καρκινοπαθή πρατηριούχο να τους βάλει δωρεάν καύσιμα και όταν αρνήθηκε, του επιτέθηκαν με «καρατιές», ενώ του απέσπασαν και χρηματικό ποσό που είχε επάνω του.

Μάλιστα δε δίστασαν να προσπαθήσουν να τον «πατήσουν» και με το αυτοκίνητο, όπως κατέγραψε η κάμερα του κυκλώματος ασφαλείας του βενζινάδικου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ