Κυψέλη: «Ρεσιτάλ» αδιαφορίας από οδηγό – Πάρκαρε «κλείνοντας» το πεζοδρόμιο – ΦΩΤΟ αναγνώστη

«Ρεσιτάλ» αδιαφορίας και αναισθησίας από οδηγό στην Κυψέλη.

Στάθμευσε το αυτοκίνητό του στη γωνία δρόμου, εμποδίζοντας όχι μόνο τα υπόλοιπα αυτοκίνητα που θέλουν να στρίψουν, αλλά και κλείνοντας το πεζοδρόμιο, μην μπορώντας κάποιος αν θέλει να περάσει.

Κυψέλη- πάρκινγκ

Όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του enikos.gr, ο οδηγός πάρκαρε, αδιαφορώντας πώς θα ανέβει κάποιο άτομο με κινητικά προβλήματα στο πεζοδρόμιο, από τη στιγμή που δεν χωράει.

Αρκεί ο ίδιος να μην ταλαιπωρηθεί και να κάνει τη δουλειά του.

Κυψέλη - πάρκινγκ

Το enikos.gr στηρίζεται στη διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο enikos.gr, αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6944 05 05 05 και στείλε μέσω imessage (χωρίς χρέωση), μέσω Viber (χωρίς χρέωση), μέσω WhatsApp (χωρίς χρέωση) ή μέσω mms (με χρέωση του παρόχου).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στη σελίδα του enikos: https://www.facebook.com/enikosgr/ και με email: [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ