Κυπαρισσία: Προφυλακιστέος ο 72χρονος που σκότωσε εν ψυχρώ τον 39χρονο

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 72χρονος που κατηγορείται για τη εν ψυχρώ δολοφονία του 39χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος ειδών κινητής τηλεφωνίας στην πόλη της Κυπαρισσίας το μεσημέρι της Τετάρτης. Σύμφωνα με το tharrosnews.gr, η απολογία του 72χρονου κράτησε περισσότερες από 3 ώρες. Αμέσως μετά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 72χρονος που κατηγορείται ότι σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο για έναν λογαριασμό τηλεφώνου… ύψους 143 ευρώ παραιτήθηκε από το δικαίωμα νομικής εκπροσώπησης κάνοντας λόγο για “ζήτημα τιμής” ενώ εμφανίστηκε αμετανόητος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και σύμφωνα με πληροφορίες ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.

Σε βάρος του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία.

Kαρέ καρέ η εν ψυχρώ εκτέλεση του 39χρονου

Τα βίντεο που έρχονται στο φως της δημοσιότητας καταδεικνύουν την αγριότητα του εγκλήματος και δείχνουν πως ο 72χρονος ήταν αποφασισμένος να εκτελέσει τον 39χρονο, όταν εισήλθε στο μαγαζί του.

Στο βίντεο που έφερε στο φως το Mega φαίνεται ο 72χρονος να εισέρχεται με γοργό βήμα μέσα στο κατάστημα, όπου εκτός του θύματος βρίσκονται και τρεις πελάτες. Πλησιάζει τον 39χρονο, φαίνεται να έχουν μία μικρή στιχομυθία, με τον δολοφόνο να μην διστάζει και να τον πυροβολεί εν ψυχρώ στην κοιλιακή χώρα. Η σφαίρα βρήκε το θύμα στην κεντρική αορτή, γεγονός που απέβη μοιραίο για τον 39χρονο πατέρα ενός παιδιού 20 μηνών.

Το μεσημέρι της Πέμπτης είχε δει το φως της δημοσιότητας το βίντεο του Ionian TV. Πρόκειται για εικόνες από κάμερες ασφαλείας, όπου καταγράφονται καρέ-καρέ οι κινήσεις του 72χρονου δράστη, ο οποίος μπαίνει με το όπλο του μέσα στο κατάστημα και ακούγεται ο πυροβολισμός που έκοψε το νήμα της ζωής στον άτυχο 39χρονο.

Ακολουθεί φασαρία και αναστάτωση, ενώ ο ηλικιωμένος βγαίνει από το μαγαζί και αρχίζει να περιφέρεται έξω από το κατάστημα, περπατώντας σαστισμένος πάνω κάτω στο πεζοδρόμιο. Στις εικόνες καταγράφεται και η στιγμή που το θύμα μεταφέρεται με φορείο στο ασθενοφόρο. Ο 39χρονος διακομίστηκε στο νοσοκομείο χωρίς τις αισθήσεις του και δυστυχώς υπέκυψε στο τραύμα που του επέφερε ο δράστης στην κοιλιακή χώρα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ