Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική το Σαββατοκύριακο – Ποιους δρόμους αφορούν

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν το Σαββατοκύριακο σε αρκετές περιοχές της Αττικής. Καλό θα είναι οι οδηγοί να αποφύγουν τους δρόμους όπου θα έχουν τεθεί σε εφαρμογή οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για να μην ταλαιπωρηθούν.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Εθνική Οδό στο ύψος της Μεταμόρφωσης

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις επί της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, περιοχής Δήμου Μεταμόρφωσης, στις 20-21.11.2021 ή εναλλακτικά στις 27-28.11.2021, ως εξής:

Κατά τις ώρες 22.00΄ έως 23.00΄:
Πλήρης διακοπή της αριστερής και των δύο μεσαίων λωρίδων κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 13,400 έως τη χ/θ 15,200, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία ων οχημάτων θα διεξάγεται από την εναπομένουσα λωρίδα κυκλοφορίας.
Κατά τις ώρες 23.00΄ έως 07.00΄:
Πλήρης διακοπή της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο τμήμα της από τη χ/θ 17,200 έως τη χ/θ 16,000, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία ων οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.
Πλήρης διακοπή του κλάδου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, στο ύψος της χ/θ 13,600, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται, ως εξής: δεξιά Αναγεννήσεως – αριστερά Τατοϊου – Α/Κ Τατοϊου (άνωθεν Αττικής Οδού) – συνέχεια Γ. Δροσίνη – συνέχεια Τατοϊου – δεξιά είσοδος Ν.Ε.Ο.Α.Λ. (προς Λαμία).

Πλήρης διακοπή των κλάδων εξόδου του κόμβου 8 (Α/Κ Μεταμόρφωσης) και των δύο ρευμάτων της Αττικής Οδού, προς Λαμία.
Κατά την ανωτέρω διακοπή, η κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται από την Αττική Οδό με κατεύθυνση προς Λαμία, θα διεξάγεται ως εξής:
Λ. Ηρακλείου (έξοδος 9) – Λ. Ηρακλείου (προς Βορρά) – συνέχεια Γρ. Λαμπράκη – λοξώς δεξιά Λ.  Σοφ. Βενιζέλου – λοξώς αριστερά Τοσίτσα – συνέχεια μέσω:
Γ. Λύρα – αριστερά Ελαιών έως πλ. Ελαιών – αριστερά Ιλισίων – δεξιά είσοδος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (προς Λαμία) ή
αριστερά Καλυφτάκη – δεξιά είσοδος Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας (προς Λαμία).
Διευκρινίζεται ότι η λοιπή κυκλοφορία οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Αττικής Οδού θα διεξάγεται κανονικά και δε θα επηρεαστεί από τις ανωτέρω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Κηφισίας

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 21 και 28.11.2021 και καθ’ όλο το 24ωρο, θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην Λ. Κηφισίας, περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των Λ. Κατεχάκη και Αλεξάνδρας, εναλλάξ ανά λωρίδα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από το εναπομένον κάθε φορά πλάτος του οδοστρώματος.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λεωφόρο Μεσογείων

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 22 και 23.11.2021 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 07.00΄, θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Μεσογείων, περιοχής Δήμου Αγίας Παρασκευής, στο ύψος της οδού Ειρήνης, σε μέγιστο μήκος 5μ., στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Παλλήνη.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες κυκλοφορίας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Πανεπιστημίου

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, κατά το χρονικό διάστημα από την 03.00΄ ώρα της 20.11.2021 έως και 20.02.2022 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου,  θα πραγματοποιείται προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων επί του δεξιού τμήματος της οδού Πανεπιστημίου κατά την κατεύθυνση της κυκλοφορίας ( και συγκεκριμένα του υφιστάμενου διαδρόμου κίνησης πεζών και του υφιστάμενου ποδηλατοδρόμου ), περιοχής Δήμου Αθηναίων, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Βουκουρεστίου και Σίνα.

Κατά τις ανωτέρω εργασίες, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες τρείς λωρίδες κυκλοφορίας οχημάτων και τη μία λεωφορειολωρίδα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ