Κτηνωδία στην Αράχωβα: To συγκινητικό σκίτσο για τον Όλιβερ

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες ένα σκίτσο την κακοποίηση και τον βασανισμό μέχρι θανάτου του χάσκι Όλιβερ στην Αράχωβα.

Συγκεκριμένα, το σκίτσο ανέβασε το καταφύγιο ζώων «A Little Shelter» στον λογαριασμό του στο Instagram με την ανάρτηση να έχει ξεπεράσει τα 64.000 likes.

«Μέχρι στιγμής τα δεδομένα έχουν ως εξής: Ο Όλιβερ βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο, ήταν βαριά χτυπημένος, έλειπε το περιλαίμιό του. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι κάμερες της περιοχής ξηλώθηκαν. Προσπαθώντας να κλείσει η υπόθεση, κάποιοι αποπροσανατολίζουν υποδεικνύοντας τους δράστες ως… άλλα ΖΩΑ παρότι η κτηνίατρος που τον περιέθαλψε δηλώνει σοκαρισμένη με τα τραύματά του και επισημαίνει ότι η νεκροτομή αποδεικνύει ότι υπήρξε ανθρώπινη παρέμβαση και περισυνέλεξε γενετικό υλικό», αναφέρει μεταξύ άλλων το καταφύγιο ζώων «A Little Shelter» στην ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον δράστη του άγριου βασανισμού που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του Όλιβερ, καθώς σήμερα (07/12) μετέβη κλιμάκιο του Ανθρωποκτονιών στην Αράχωβα προκειμένου να διερευνήσει αλλά και να συλλέξει στοιχεία που θα «ρίξουν» φως στην συγκλονιστική υπόθεση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο αδικοχαμένος Όλιβερ δεν θάφτηκε από τον ιδιοκτήτη του, οπότε δεν τίθεται ζήτημα εκταφής του ζώου. Μάλιστα, φέρεται ο κηδεμόνας του σκύλου ή κάποιος φίλος του, να πέταξε τη σορό του σε χωράφι, μέσα σε μία σακούλα.

Σοκ προκαλεί το γεγονός, ότι το μόνο που βρέθηκε από τον σκύλο στο σημείο που εντοπίστηκε η σορός του, είναι κάποια οστά και μέρος από το άψυχο σώμα του, τα οποία περισυνελέχθησαν και θα σταλούν για εξέταση.

Τι δείχνουν βίντεο που έχει βρει η ΕΛ.ΑΣ.

Όπως έγραψε νωρίτερα το enikos.gr, το μεσημέρι της Πέμπτης ο ιδιοκτήτης του σκύλου κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα που χειρίζεται την υπόθεση, καθώς προέκυψαν στοιχεία για τα οποία κρίθηκε σκόπιμο να δώσει διευκρινίσεις.

Ο λόγος που κλήθηκε για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου. Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ