Κρήτη-Ο πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει διακοπές… κοινού θνητού

Κρήτη-Ο πρωθυπουργός της Εσθονίας κάνει διακοπές… κοινού θνητού

Δεν θέλησε να προκαλέσει, δεν θέλησε να τραβήξει τα βλέμματα, αλλά απλώς να περάσει μερικές μέρες διακοπών με την οικογένειά του. Ο λόγος για τον 33χρονο νέο πρωθυπουργό της Εσθονίας, Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος πριν λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία, έφθασε στην Κρήτη, για ολιγοήμερες διακοπές.

Μάλιστα, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα κατάλυμα, το οποίο θα επέλεγε κάθε … κοινός θνητός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο Τ.Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου ημερησίως.

Φαίνεται, πάντως, πως δεν θα αφήσει το ταξίδι αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο, αφού ως νέος πρωθυπουργός στοχεύει και στο να δημιουργήσει σχέσεις με τοπικούς φορείς, γι’αυτό αύριο πρόκειται να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου. ‘Ετσι αύριο Τρίτη 29 Ιουλίου 2014, στις 13:00 ο Δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Δημήτρης Κουνενάκης θα υποδεχθεί στο γραφείο του τον Πρωθυπουργό της Εσθονίας συνοδευόμενο από τον Πρόεδρο Ευρωπαϊκών Υποθέσεων στη Βουλή κ. Κάλλε Πάλινγκ και τον πρώην Υπουργό κ. Γιάνους Ραχουμάγκι.

 

Πηγή: cretalive.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK