Κρήτη: Με μαντινάδες αποχαιρετούν τον 25χρονο που πέθανε από ηλεκτροπληξία – Βαρύ το κλίμα στα Σφακιά

Βαρύ το πένθος στα Σφακιά και ολόκληρη την Κρήτη για τον 25χρονο Νίκο Καγιαδάκη, ο οποίος έχασε την ζωή του από ηλεκτροπληξία στο Φραγκοκάστελλο Σφακίων, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (14/5).

Κρήτη: Θρήνος για τον 25χρονο που πέθανε από ηλεκτροπληξία – Το απόγευμα η κηδεία του

Ο άτυχος Νίκος, γιος γνωστού επιχειρηματία της περιοχής, υπέστη ηλεκτροπληξία από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης και μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Σφακίων, όπου δυστυχώς κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, το καλώδιο κόπηκε κατά τη διάρκεια ρίψης άσκοπων πυροβολισμών έπειτα από κοινωνική εκδήλωση σε περιφερειακό δρόμο της περιοχής και στη συνέχεια προκλήθηκε μικρής έκτασης πυρκαγιά. Ο 25χρονος βλέποντας τις σπίθες έσπευσε να σβήσει την πυρκαγιά. Ωστόσο, την στιγμή που πλησίασε στο σημείο υπέστη ηλεκτροπληξία.

Τραγωδία στην Κρήτη: Έριχνε μπαλωθιές και κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης

Ο αιφνίδιος και πρόωρος χαμός του Νίκου βύθισε στο πένθος όλη την τοπική κοινωνία με την Ένωση Απανταχού Σφακιανών να εκφράζει τα συλλυπητήριά της προς την οικογένεια του 25χρονου μέσα από μια συγκινητική ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η ανάρτηση αναφέρει: «Μαύρο πέπλο σκεπάζει τα Σφακιά τη σημερνή ημέρα. Για τον τραγικό και αδόκητο θάνατο του συνεπαρχιώτη μας Νίκου Καγιαδάκη, του Παναγιώτη και της Άννας, νέου που κοσμούσε τον τόπο καταγωγής του, εκφράζουμε τα θερμότατα συλλυπητήρια μας στους οικείους του και νάχει καλοστρατιά στη γειτονιά των αγγέλων. Ας είναι ελαφρύ το Σφακιανό χώμα που θα σε δεχτεί στην αγκαλιά του. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα γίνει σήμερα, Δευτέρα 15 Μαΐου στις πέντε το απόγευμα, στο κοιμητήριο των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων, στα Νομικιανά».

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του 25χρονου εκφράζει και ο δήμος Σφακίων μέσα από μια ανάρτηση: «Συγκλονισμένοι και συντετριμμένοι μπροστά στο τραγικό χαμό του αγαπημένου μας παιδιού, Νίκου Καγιαδάκη, δηλώνουμε τη βαθιά μας θλίψη και οδύνη εκφράζοντας συγχρόνως τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του. Η τραγική απώλεια ενός λαμπρού νέου μας, μας συγκλονίζει βαθιά! Ας είναι ελαφρύ το σφακιανό χώμα που θα τον σκεπάσει. Αντί στεφάνου εκ μέρους του Δήμου Σφακίων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Κ.Υ Σφακίων. Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Σφακίων».

Με μια συγκινητική μαντινάδα εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια και η Ένωση Σφακιανών του νομού Χανίων.

«Γιαντα ‘ναι μαύρα τα βουνά και στέκουν βουρκωμένα,
ουτ’ άνεμος τα πολεμά ούτε βροχή τα δέρνει,
μόνο διαβένει ο Χάροντας και σέρνει αποθαμένους,
σέρνει τσοι νιους από μπροστά…»
Η Ένωση Σφακιανών Ν. Χανίων εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου Νίκου Καγιαδάκη που έφυγε τόσο άδικα από κοντά μας…
Καλό ταξίδι Νίκο…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ