Κρήτη: «Έλειψα μόνο για λίγες ώρες» λέει η μητέρα που άφησε τα παιδιά μόνα τους στο σπίτι

Συγκλονίζει το οικογενειακό δράμα με τα τρία μικρά αδερφάκια στην Κρήτη, τα οποία άφησε μόνα τους στο σπίτι η 33χρονη μητέρα τους.

Κρήτη: «Πολλές φορές δεν είχαμε φαγητό στο σπίτι» – Συγκλονίζει το δράμα των τριών παιδιών 

Μιλώντας στην εκπομπή «ΤLive» η μητέρα υποστήριξε ότι άφησε τα τρία παιδιά της (ηλικίας 9, 7 ετών και 5 ετών ) μόνα τους μόνο για λίγες ώρες, έως ότου τακτοποιήσει και καθαρίσει το νέο σπίτι της οικογένειας. «Γύρισα στο σπίτι το απόγευμα. Έλειψα μόνο για λίγες ώρες», είπε συγκεκριμένα η 33χρονη μητέρα.

Σχετικά με τις κατηγορίες ότι άφηνε τα παιδιά μόνα στο σπίτι, όπως αποκαλύπτουν οι ίδιες πληροφορίες, το μεσαίο παιδί της οικογένειας, αν και είχε εγγραφεί σε ειδικό σχολείο δεν είχε πάει εδώ και 10 μήνες με τη μητέρα να επικαλείται αδυναμία μεταφορικού μέσου για την εξυπηρέτηση του παιδιού.

«Δεν πήγε για μεταφορικούς λόγους. Εγώ δεν οδηγώ κι ο πατέρας τους δεν έχει αμάξι. Μου έλεγαν ότι δεν υπάρχει ταξί κι ότι όλες οι θέσεις είναι πιασμένες. Επίσης, υπήρχε και το θέμα του συνοδού, καθώς δεν υπήρχε. Μου είπαν ότι θα ήταν καλό να γίνει μεν η εγγραφή του παιδιού στο σχολείο αλλά να ξεκινήσει κανονικά τη σχολική του δράση από Σεπτέμβριο», υποστήριξε συγκεκριμένα η 33χρονη.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς ότι και τα άλλα δύο παιδιά δεν πήγαιναν κάθε μέρα στο σχολείο η γυναίκα υποστήριξε ότι το ένα της παιδί δεν ήθελε να σηκώνεται το πρωί προβάλλοντας δικαιολογίες.

«Το παιδί δε σηκωνόταν για κάποιο δικό του θέμα. Εγώ δεν έφταιγα. Είναι μάρτυρας και ο αρραβωνιαστικός μου, να έχω βάλει δύο ξυπνητήρια, να έχω σηκωθεί με σπασμένο πόδι και να είμαι από πάνω του, να τον ξυπνάω και να μην θέλει το παιδί και να γκρινιάζει. Ήταν πλήρως αρνητικός, του ζητούσα τον λόγο και δεν μου τον έλεγε. Μου έβρισκε διάφορα θέματα π.χ. ότι έχει προβλήματα με κάποια παιδιά στο σχολείο», τόνισε η μητέρα.

Ωστόσο, τα ίδια τα παιδιά απορρίπτουν τους ισχυρισμούς της μητέρας και όπως υποστήριξαν έμεναν πολλές φορές μόνα τους, δεν πήγαιναν στο σχολείο, ενώ συχνά δεν υπήρχε φαγητό στο σπίτι.

«Η μαμά δεν ξυπνούσε κι έπρεπε να ταΐσω τον αδελφό μου», λέει το ένα παιδί.

Υπενθυμίζεται ότι η 33χρονη δικάστηκε χθες για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο και καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 2 ετών με αναστολή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ