Κοζάνη: Πήρε αναβολή λόγω Πανελληνίων ο 45χρονος που επιτέθηκε με τσεκούρι στη ΔΟΥ-ΒΙΝΤΕΟ

Την αναβολή της δίκης του 45χρονου δράστη Ν.Κ., ο οποίος είχε εισβάλει με τσεκούρι τον Ιούλιο του 2020 στην Εφορία Κοζάνης προκαλώντας τον θάνατο ενός εργαζόμενου και τον σοβαρό τραυματισμό άλλων δυο, αποφάσισε το πρωί της Πέμπτης(6/1) το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας.

Κοζάνη: Ισόβια στον 46χρονο για την επίθεση με τσεκούρι στην Εφορία – “Πίστευα ότι θα έχει ψυχική νόσο αλλά έπεσα έξω”

Αιτία της αναβολής είναι το αίτημα που κατέθεσε ο πρωτόδικα καταδικασθείς σε ισόβια κάθειρξη κατηγορούμενος, είναι πως  δίνει αύριο πανελλήνιες εξετάσεις, κάτι που επικαλέστηκε  και ο δράστης της δολοφονίας της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Καταρχάς το αίτημα έγινε αποδεκτό από την εισαγγελέα, η οποία έκανε λόγο για την έννοια της ποινής που είναι όπως είπε ο σωφρονισμός και συνεπώς στο πλαίσιο αυτό και των πανελλήνιων εξετάσεων είναι λογικό να δοθεί η αναβολή, κάτι που δέχθηκε και το δικαστήριο.

Ταυτόχρονα, ο κατηγορούμενος και δράστης της στυγερής και φονικής επίθεσης στη ΔΟΥ Κοζάνης υποστήριξε επίσης πως δεν του έχουν δοθεί σημαντικά έγγραφα της δίκης, ενώ ανέφερε πως υπάρχει σε βάρος του “κακόβουλη πρόθεση” του σώματος!

Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Το ξέσπασμα του αδελφού του εφοριακού που έχασε τη ζωή του

Κατά την αποχώρηση από τα δικαστήρια Κοζάνης ο κατηγορύμενος αποδοκιμάστηκε από εργαζόμενους της ΔΟΥ Κοζάνης και συγγενικά τους πρόσωπα. Να σημειωθεί πως και αυτή τη φορά ο δράστης της επίθεσης, που κόστισε τη ζωή στον άτυχο εφοριακό Πέτρο Ξανθόπουλο, δεν είχε δικηγόρο.

Κοζάνη – Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των θυμάτων της επίθεσης με το τσεκούρι: “Θυμάμαι τη μυρωδιά του αίματος”

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ