Επίθεση με τσεκούρι στην Κοζάνη: Το ξέσπασμα του αδελφού του εφοριακού που έχασε τη ζωή του

«Τις πρώτες ημέρες ήμουν με χάπια, έπαιρνα αγωγή, δεν μπορούσα να περπατήσω», δήλωσε στο Μega ο αδελφός του 56χρονου εφοριακού στη ΔΟΥ Κοζάνης που πλήρωσε με τη ζωή του το μίσος του δράστη.

Ο 56χρονος εφοριακός που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον δράστη, χαροπάλευε επί 7 ολόκληρους μήνες. Επρόκειτο να μεταφερθεί σε εξιδεικευμένη μονάδα του εξωτερικού, αλλά ο οργανισμός του, στις αρχές του περασμένου Φλεβάρη, δεν άντεξε. «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο για όλους, δεν είχε τις αισθήσεις του. Δεν ξέραμε τι θα γίνει. Ο θάνατός του είναι πληγή που δεν κλείνει», ανέφερε ο αδελφός του. Στη θέα του δράστη, την περασμένη Παρασκευή στα δικαστήρια Φλώρινας, οι μνήμες της δολοφονικής επίθεσης ζωντάνεψαν ξανά. Για τον αδερφό του θύματος, δεν υπήρχε ποινή που να τον κάνει να νιώσει καλύτερα.

«Τα 25 χρόνια που έφαγε είναι λίγα σε σχέση με αυτό που έκανε», είπε χαρακτηριστικά ο αδελφός του 56χρονου εφοριακού, ο οποίος αναφερόμενος στη δολοφονία της 16ης Ιουλίου του 2020 υποστήριξε: «Έβγαλε όλη τη δύναμη στον αδελφό μου και μετά πήγε στις άλλες γυναίκες, με αποτέλεσμα να τον χτυπήσει πάρα πολύ δυνατά. Πήγε πρώτα στο γραφείο του διευθυντή και μετά έμπαινε στα άλλα γραφεία και εκεί ήθελε να χτυπήσει».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ