Μπρους Γουίλις: Πώς είναι η ζωή του με την μετωποκροταφική άνοια – Η κόρη του απαντά

Για την τωρινή κατάσταση του Μπρους Γουίλις, μίλησε η κόρη του Ταλούλα σε μία επιστολή που έγραψε στην “Vogue”.

Τα νέα που μαθαίνει πλέον ο κόσμος για τον σταρ του Χόλιγουντ είναι ελάχιστα, καθώς η οικογένειά του τον προστατεύει, όσο εκείνος δίνει μάχη με την μετωποκροταφική άνοια. Ο Μπρους Γουίλις, σύμφωνα με την κόρη του, περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας στον πρώτο όροφο του σπιτιού στο οποίο μένει με την νυν σύζυγό του και τις δύο μικρές κόρες που έχουν αποκτήσει. Ο ίδιος θα βρίσκεται είτε στον μεγάλο ενιαίο χώρο που φιλοξενεί την κουζίνα, την τραπεζαρία και το καθιστικό, είτε στο γραφείο του. Στο γραφείο του μάλιστα, έχει συγκεντρώσει διάφορα πράγματα, τα οποία του αρέσει να τα κρατάει στα χέρια του, γιατί τα αισθάνεται βαριά και να τα στριφογυρίζει ανάμεσα στα δάχτυλά του, αφού η ασθένεια από την οποία πάσχει δεν έχει επηρεάσει την κινητικότητά του.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Μάλιστα η Ταλούλα τονίζει πως κάθε φορά που πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα της βγάζει πολλές φωτογραφίες, καθώς και αποθηκεύει σε σκληρό δίσκο όλα τα φωνητικά μηνύματα που της στέλνει για: “την ημέρα που δεν θα είναι εδώ για να μου θυμίζει αυτόν και εμάς“.

Η ίδια είχε γράψει λίγο πιο πριν, πως ενώ βρισκόταν σε ένα γάμο το καλοκαίρι του 2021 είχε βάλει τα κλάματα, βλέποντας τον πατέρα της νύφης να δίνει μία συγκινητική ομιλία, γνωρίζοντας πως εκείνη δεν θα είχε ποτέ αυτή την στιγμή με τον δικό της μπαμπά.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

“Ξέρει ακόμα ποια είμαι και φωτίζεται όταν μπαίνω στο δωμάτιο” θα γράψει προς το τέλος. Παράλληλα θα αναφέρει πως όταν μιλάει για εκείνον ανατρέχει μεταξύ του παρόντα χρόνου και του παρελθοντικού. Εξηγώντας πως: “αυτό συμβαίνει γιατί έχω ελπίδες για τον πατέρα μου που διστάζω να τις αφήσω. Πάντα αναγνώριζα στοιχεία της προσωπικότητάς του σε μένα, και απλώς ξέρω ότι θα ήμασταν τόσο καλοί φίλοι αν υπήρχε περισσότερος χρόνος“.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη tallulah (@buuski)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ