Μαρία Ηλιάκη: Η ερώτηση για τον Μουτσινά που την ενόχλησε

Η Μαρία Ηλιάκη και ο σύζυγός της βάπτισαν στην Πεύκη χθες την κόρη τους, η οποία πήρε το όνομα της πεθεράς της.

«Είμαι από το πρωί και κλαίω από συγκίνηση. Είναι μια ωραία μέρα για την οικογένειά μας σήμερα. Βαφτίσαμε το Κατερινάκι μας το πρωί, ήρθαμε εδώ να το γιορτάσουμε. Ήρθαν πολλοί αγαπημένοι μας άνθρωποι από Ελλάδα, Κρήτη, Ελβετία, συνάδελφοι του Στέλιου, συγγενείς μας. Είναι ωραία, είναι και τα γενέθλιά της, διπλή χαρά. Η Κατερίνα είναι μέσα και παίζει, είναι λίγο αγχωμένη λόγω κόσμου», είπε αρχικά.

«Σκεφτόμουν τι να βάλω στη βάφτιση. Έλεγα να είμαι πιο επίσημη και τελικά έραψα στο φόρεμα το νανούρισμα που λέω στην κόρη μου όταν την κοιμίζω. Το όνομα Κατερίνα είναι από την πεθερά μου. Δεν έδωσα το όνομα της μητέρας μου γιατί σκέφτηκα ότι η μαμά μου δεν ζει για να το ακούσει, οπότε ας το χαρεί η άλλη γιαγιά και να χαρεί. Μου αρέσει το παιδί να έχει ένα όνομα. Θα ήθελα να είναι εδώ αλλά δυστυχώς δεν είναι. Η κόρη μου μοιάζει στον μπαμπά της αλλά έχει την τσαχπινιά, το μπρίο μου, την πολυλογία μου και την ομορφιά μου. Κάτσε τώρα βαφτίσαμε το πρώτο, δεν ξέρω για δεύτερο. Θα δούμε. Έκλαψε, δεν γελούσε στη βάπτιση» εξομολογήθηκε η Μαρία Ηλιάκη.

Μάλιστα, οι ρεπόρτερ ρώτησαν την Μαρία Ηλιάκη και για τον Νίκο Μουτσινά: «Δεν καλέστηκε στη βάφτιση και ξέρετε πολύ καλά γιατί. Δεν είναι ωραίο αυτό, σε μια τέτοια ημέρα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ