Κουρτζίδης στον Realfm 97,8: Ο Γιώργος Τράγκας ήταν ένας μαχητής – Έφυγε άδικα να το σκεφτούν όλοι

Ο Πάρις Κουρτζίδης, εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’, μίλησε για τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Σε θεωρούσε πολύ φίλο του και σε αγάπαγε. Μου είχε μιλήσει πολλές φορές, σε εκτιμούσε ως δημοσιογράφο και ως άνθρωπο. Φτάσαμε να δώσουμε ένα στοίχημα ζωής με τον Γιώργο Τράγκα για να προσφέρουμε στην κοινωνία. Πραγματικά πίστευε ότι μπορεί να προσφέρει στον άνθρωπο, στην κοινωνία, στη χώρα. Ήθελε με αυτή την έννοια να εισφέρει με το κίνημα” περιέγραψε.

“Ήταν ένας μαχητής, δύσκολα έβρισκα άνθρωπο να με ανταγωνίζεται σε ώρες δουλειάς μέσα στην ημέρα. Μπορώ να πω ότι με κέρδιζε. Μπορεί να ήταν 72 ετών, αλλά έλεγες ότι ήταν 62 ετών” πρόσθεσε.

“Δεν είχε κάνει το εμβόλιο γιατί φοβόταν. Είχαμε μιλήσει πάρα πολύ. Τις τελευταίες ημέρες πριν κολλήσει μου έλεγε ότι θα φτάσουμε να κολλήσουμε κορονοϊό και να κινδυνεύσουμε όλοι. Θα το έκανε το εμβόλιο” είπε ο κ. Κουρτζίδης.

“Ο Γιώργος μου έλεγε ότι ο γιατρός του ο κ. Ζούπας τον πίεζε να εμβολιαστεί. Με έχει φάει το κάνω, μου έλεγε. “Θέλω να το κάνω” μου είχε πει. Κάποιοι άνθρωποι τον επηρέαζαν αρνητικά, εγώ προσπαθούσα σε έναν βαθμό να του πω, γιατί είναι προσωπικό θέμα. Προσπαθούσα να του πω ότι έχει λιγότερα ρίσκα να κάνει το εμβόλιο, γιατί μια προστασία θα στην δώσει και εσύ την χρειάζεσαι. Είχε μια προτίμηση στο Moderna. Το σκεφτόταν και ήθελε να το κάνει στη Γαλλία” ανέφερε χαρακτηριστικά.

“Έφυγε άδικα να το σκεφτούν όλοι” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ