Πάρις Κουρτζίδης για Γιώργο Τράγκα: Έφυγε ένας πραγματικός φίλος

Το δικό του “αντίο” στον Γιώργο Τράγκα, είπε μέσω του Twitter ο Πάρις Κουρτζίδης, ο οποίος είναι  εκπρόσωπος Τύπου του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’.

“Έφυγε ένας πραγματικός φίλος, δεν έφυγε μόνο ένας Ελεύθερος Άνθρωπος. Στις 3.00 περίπου το ξημέρωμα έφυγε ο πρόεδρος! Δεν έχω άλλα λόγια, ειδικά σήμερα. Κι αυτά γιατί είναι υποχρέωση μου. Στο επανιδείν Γιώργο. Ο Θεός να σε αναπαύσει. Κι εμείς οφείλουμε να σε τιμήσουμε. #Τραγκας” έγραψε.

 

Ο δημοσιογράφος, ο οποίος έπασχε και από σακχαρώδη διαβήτη, δεν είχε κάνει το εμβόλιο, ενώ λόγω της επιβαρυμένης υγείας του είχε κριθεί επιβεβλημένη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Τις τελευταίες ημέρες η υγεία του είχε επιδεινωθεί, ενώ υπέστη και καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να του τοποθετήσουν stents.

Γιώργος Τράγκας

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου για τον Γιώργο Τράγκα

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ